16740 BESTWAY Nafukovací matrace se síťkou - HydroForce

16740 BESTWAY Nafukovací matrace se síťkou - HydroForce

16740 BESTWAY Nafukovací matrace se síťkou - HydroForce

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 725 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

16740 BESTWAY Nafukovací matrace se síťkou - HydroForce - popis produktu

BESTWAY 43540 NAFUKOVACÍ MATRACE SE SÍŤOVINOU ODOLNÝ MATERIÁL - nafukovací matrace je vyrobena z extrémně odolného nafukovacího pláště, díky kterému zaručuje bezstarostnou, dlouhodobou relaxaci u jezera nebo v bazénu. navíc má 2 dvojité ventily bezpečnost - zabraňuje samovolnému úniku vzduchu při čerpání. SÍŤOVANÉ DNO - skvělý nápad od výrobce je síťované dno. Tento jedinečný design se spodní částí ze síťoviny pomáhá udržet vaše tělo v chladu a zároveň relaxovat v horkých dnech. POHODLNÉ A VÝKONNÉ - matrace je vybavena pohodlnou opěrkou hlavy, která je zaručena mimořádně příjemná dovolená . Tento materiál je navíc extrémně odolný, díky čemuž má matrace větší odolnost proti poškození. OTVOR PRO NÁPOJE - pro pohodlí lidí spočívajících na matraci je do boční stěny zabudován speciální otvor pro nápoje. Díky tomuto zařízení, v horkých dnech můžete sedět v bazénu se svým oblíbeným nápojem nebo koktejlem a užívat si to při plavání. SPECIFIKACE - barva: modrá / černá; materiál: nafukovací plášť; určeno osobám starším 14 let; maximální zatížení 90 kg; rozměry: 109x188x46 cm; hmotnost: 1,51 kg; hmotnost v balení: 1,577 kg SPECIFIKACE barva: modrá / černá Materiál: nafukovací plášť určeno osobám starším 14 let maximální nosnost 90 kg rozměry: 109x188x46 cm hmotnost: 1,51 kg hmotnost v balení: 1,577 kg ZAHRNUTA matrace opravná záplata Relaxace u vody vám přináší extra radost díky nafukovací matraci. Její výhodou je spodní část ze síťoviny, která je navržena tak, aby vás při relaxaci ochlazovala. Matrace je vyrobena z materiálu inflata-shield odolného proti poškození. Jeho pružnost navíc tlumí nárazy a snižuje tak riziko propíchnutí. Zajímavé barevné provedení přitahuje pozornost a umožňuje rychlé umístění matrace. Snadné nafouknutí povolením odvzdušňovacího ventilu

Nafukovací lehátko Bestway Hydro-Force o rozměrech 188 x 109 x 46 cm. Hodí se na dovolenou k moři, výlet k vodě nebo do bazénu.

Lehátko je vyrobeno z prvotřídního materiálu Inflata-Shield™. Tento zesílený materiál vytváří mimořádně odolnou bariéru, která je rezistentní proti propíchnutí a omezuje rozpínání v průběhu času. Reliéfní textura také zlepšuje přilnavost výrobku. Dno lehátka je z tenké a zároveň odolné síťoviny, díky které máte stálý kontakt s vodou. Výhodou lehátka je velké opěradlo a držák nápojů. V balení naleznete také sadu pro případné opravy.

Technické specifikace:

  • Materiál: Inflata-Shield™, síťovina
  • Barva: modro-černá
  • Maximální nosnost: 90 kg
  • Rozměry: 188 x 109 x 46 cm
  • Určeno pro osoby starší 14 let.

Relax u vody vám přináší extra radost díky nafukovací matraci. Jeho výhodou je spodní část ze síťoviny, která je navržena tak, aby vás chladila při relaxování.

Tento produkt se nachází v kategorii Nafukovací lehátka od značky BESTWAY v nabídce e-shopu Darkovo.cz.

Produkt 16740 BESTWAY Nafukovací matrace se síťkou - HydroForce má EAN kód 6941607310540.

16740 BESTWAY Nafukovací matrace se síťkou - HydroForce - parametry produktu

16740 BESTWAY Nafukovací matrace se síťkou - HydroForce - historie ceny a dostupnosti

16740 BESTWAY Nafukovací matrace se síťkou - HydroForce - další zajímavé produkty

16740 BESTWAY Nafukovací matrace se síťkou - HydroForce - jak nakoupit nejvýhodnější?