Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks

Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks

Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks - popis produktu

Nákupní taška Verk Univerzální nákupní taška 2 ks: Představujeme Vám tyto univerzální nákupní tašky, které jsou vyrobeny z kvalitní textilie a nabízí dostatečný prostor pro malé i větší nákupy. Opatřeny plastovými úchyty, které snadno zavěsíte do nákupního vozíku, a po zaplacení si nákup pohodlně složíte do jedné tašky. Nemusíte tak řešit nákup igelitek, které jsou drahé, zatěžují životní prostřední a nesnesou větší zátěž. Na boku tašek je malá kapsa, do které můžete umístit třeba žetony do vozíku, slevové kupony, mobil nebo klíče. Používání tašek je velmi jednoduché. Umístíte tašku do nákupního vozíku tak, že ji za pomocí madel zavěsíte na hrany vozíku. Zaplacený nákup tak můžete přemístit rovnou zpátky do tašky a je to. Pokud máte rádi praktická řešení, pak Vám tyto tašky rozhodně nesmějí chybět ve výbavě... Klíčové vlastnosti univerzální nákupní tašky VerkEkologické - opakovaně použitelnéPraktický Umožňuje pohodlné přenášení do kufru autaZapínání na suchý zipPohodlné látkové rukojetiPlastové háčky pro upevnění na nákupní vozíkBarva: zelenáSada obsahuje: 2× univerzální nákupní taškaRozměry:35 × 25 × 38 cm

Umístěte tašku do nákupního vozíku tak, že ji za pomocí madel zavěsíte na hrany vozíku. Zaplacený nákup tak můžete přemístit rovnou zpátky do tašky a již nikdy nebudete potřebovat velké množství igelitek, abyste celý nákup pobrali. Taška nabízí dostatečně velký prostor i pro větší nákup. Všechny zakoupené věci si tak můžete pohodlně odnést domů například u auta, a nebudete muset chodit vícekrát.

Obsah balení:

  • 2x chytrá nákupní taška

Technická specifikace:

  • Materiál: 100 % polyester
  • Rozměry: 38 x 25 x 35 cm
  • Nosnost: 8 kg
  • Barva: zelená

Nákupní taška vám pomůže dobře uspořádat vaše nakupování, vybavené plastovou rukojetí pro připevnění na nákupní vozík a pohodlnými úchytkami na materiál, díky kterým můžete přenášet vaše nákupy bez opětovného balení.

Produkt Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks patří do skupiny produktů Nákupní tašky, je v nabídce značky DR, Verk, v barvě černá v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nákupní košíky, vyrábí jej značka DR, Verk, barevná varianta je černá, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks patří do skupiny produktů Cestovní tašky, je v nabídce značky DR, Verk, v barvě černá v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks popisuje EAN kód 5907451317532.

Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks - parametry produktu

Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks - historie ceny a dostupnosti

Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks - další zajímavé produkty

Verk 15707 Chytrá nákupní taška 2 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?