Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá

Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá

Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá - popis produktu

SVRŠEKKůže. Kožené svršky nemají konkurenci co se přizpůsobivosti týče. Po pár nošeních ti bude připadat, že byly stvořeny přímo pro tebe. Trošku se navíc roztáhnou a zpohodlní, takže se neboj, pokud ti nejdřív připadají trochu těsnější a tvrdší. Kůže je navíc skvělá v odolnosti a dobře se udržuje.PodrážkaGuma. S gumovou podrážkou se prostě nedá nic zkazit. Dlouho vydrží, lehce se čistí a má skvělou trakci.Tip: Aby ti boty vydržely co nejdéle krásné a čisté, doporučujeme se o ně starat jako o miminko. Pomůžou ti v tom výrobky na čištění obuvi.

Vegan 1460 Kotníková obuv - Dr. Martens - Černá.

Produkt Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá patří do skupiny produktů Kotníková obuv, je v nabídce značky Dr. Martens, velikost je 43, v barevné verzi černá, materiál je ekologická kůže, Syntetika, Textil v nabídce e-shopu Bibloo.cz a je navržen male, unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Kotníkové boty, je v nabídce značky Dr. Martens, velikost je 43, v barevné verzi černá, materiál je ekologická kůže, Syntetika, Textil v nabídce e-shopu Bibloo.cz a je navržen male, unisex.

Produkt Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zimní boty, je v nabídce značky Dr. Martens, velikost je 43, v barevné verzi černá, materiál je ekologická kůže, Syntetika, Textil, naleznete ho u prodejce Bibloo.cz a je navržen male, unisex.

Produkt Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá popisuje EAN kód 1906654382082.

Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá - parametry produktu

BarvaČerná
VelikostČerná
Určenímale
Materiálekologická kůže, syntetika, textil
KategorieKotníková obuv, Kotníkové boty, Zimní boty, Obuv zimní
ZnačkaDr. Martens
Velikost43
Barvačerná
Materiálekologická kůže, Syntetika, Textil
Určenímale, unisex
E-shopBibloo.cz
EAN1906654382082

Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá - historie ceny a dostupnosti

Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá - další zajímavé produkty

Dr. Martens Vegan 1460 Kotníková obuv Černá - jak nakoupit nejvýhodnější?