Master Brýle pro pivaře

Master Brýle pro pivaře

Master Brýle pro pivaře

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 110 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Master Brýle pro pivaře - popis produktu

Chtěli byste na oslavě rozproudit zábavu, o které budou všichni ještě dlouho mluvit? Nasaďte si na obličej tyto pivní brýle a zaručeně budete v okamžiku středem pozornosti. Přidejte k tomu i směšné pózy a o nezapomenutelné momenty a fotografie nebude nouze. Každý si je bude chtít od vás půjčit, aby si udělal i on veselou selfie na památku. Staňte se pivním králem nebo královnou s tímto zábavným doplňkem a kríglem v rukách. Pivní brýle jsou šílený doplněk, který nesmí chybět na žádné pořádné party.Vtipné brýle s motivem pivaVyrobeny z plastuUniverzální velikostNemají UV filtr!Zásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Brýle ve tvaru pivních sklenic. Potěší každého pivního fanouška. Vhodné jako dárek.

Specifikace:

  • hmotnost balení: 45g

Barva:

  • průhledná, žlutá

Vtipné sluneční brýle, které svým netradičním designem ve tvaru pivních kríklů dají každému najevo, jak vypadá váš oblíbený nápoj!

Produkt Master Brýle pro pivaře patří do skupiny produktů Sluneční brýle, patří pod značku MASTER, v nabídce prodejce Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vtipné dárky, patří značce MASTER, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz.

Produkt Master Brýle pro pivaře má EAN kód 5903181040450.

Master Brýle pro pivaře - parametry produktu

Master Brýle pro pivaře - historie ceny a dostupnosti

Master Brýle pro pivaře - další zajímavé produkty

Master Brýle pro pivaře - jak nakoupit nejvýhodnější?