Verk 01694 Kosmetická ultrazvuková špachtle - černá

Verk 01694 Kosmetická ultrazvuková špachtle - černá

Verk 01694 Kosmetická ultrazvuková špachtle - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Verk 01694 Kosmetická ultrazvuková špachtle - černá - popis produktu

Pravidelným používáním kosmetické špachtle předejdete tvorbě černých teček, akné a pupínků. Špachtle je vhodná pro ženy i muže s jakýmkoliv typem pleti. Vyznačuje se jednoduchým ovládáním – jedním tlačítkem volíte režim. Integrovaná lithiová baterie slibuje výdrž 60 minut nepřetržitého provozu. K nabíjení přístroje slouží USB kabel, který je součástí balení. Součástí balení jsou také dva silikonové kryty.

Použití je velmi snadné, před čištěním stačí odstranit veškerý make-up a obličej navlhčit vodou. Kosmetická špachtle poté pomocí ultrazvukových vibrací transformuje vodu na jemnou mlhu, která proniká do pórů a pomáhá odstraňovat nečistoty, odumřelé kožních buňky, maz a zbytky make-upu. Špičatý tvar lopatky kopíruje kontury obličeje tak, aby čištění pleti bylo co nejvíce účinné.

Tři režimy použití:

  • Režim zpevnění a vyhlazování (Lifting) kombinuje ultrazvukové vibrace s negativní a pozitivní iontovou terapií pro zpevnění pokožky, redukci vrásek a jejímu mladšímu vzhledu.
  • Hydratační režim (Moisturizing) kombinuje ultrazvukové vibrace s negativní iontovou terapií, který pomůže se vstřebáním krému či séra pro jejich maximální účinek. 
  • Čisticí režim (Cleansing) kombinuje ultrazvukové vibrace s pozitivní iontovou terapií pro čistou, jasnou a zdravou pokožku. Tento režim čistí pokožku do hloubky a odstraňuje černé tečky, odolné nečistoty, zbytky make-upu.

Technické specifikace:

  • Materiál: ABS plast, silikon, nerezová ocel
  • Technologie: ultrazvukové vibrace
  • Baterie: lithiová (dobíjecí)
  • Napájení: USB kabel
  • Výdrž baterie: ~ 60 minut
  • Rozměry: 17 x 5,5 x 1,7 cm
  • Délka USB kabelu: 21 cm
  • Hmotnost produktu: 70 g
  • Hmotnost balení: 202 g
  • Barva: černá

Ultrazvuková špachtle efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a jiné nečistoty. Pomocí ultrazvukových vln hloubkově vyčistí pleť, uvolní póry od nadbytečného kožního mazu i zbytků make-upu, eliminuje černé tečky, tvorbu akné a pupínků. Pleť bude po ošetření svěží, hladká a zdravější.Špachtle stimuluje krevní oběh a tvorbu kolagenu, který je zodpovědný za pružnost a elasticitu. Následně oddaluje tvorbu vrásek a stárnutí pleti. Tato ultrazvuková špachtle dokáže také hloubkově zapracovat váš oblíbený krém či sérum, pokožka bude dokonale vyživená, krásně pružná a rozjasněná. Vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé a problematické pokožky. Ideální též na oblast krku a dekoltu. Součástí jsou 2 silikonové nástavce, které jsou určené pro sonické a hloubkové čištění pleti. Připraví pleť na ultrazvukové čištění, zároveň pleť namasírují a zlepší prokrvení. Špachtle má 3 režimy použití: Cleansing - čisticí režim - hloubkově vyčistí pokožku od nečistot a zbytků make-upu. Moisturizing - zvlhčující režim - dokáže účinně zapracovat sérum nebo hydratační krém do pokožky, čímž se zvýší účinek přípravku. Lifting - režim zpevnění a vyhlazení – stimuluje krevní oběh, tvorbu kolagenu a elastinu. Pomůže zpevnit pleť a předcházet vzniku vrásek.Napájení: zabudovaná nabíjecí baterieNabíjení: USB kabel (součást balení)

Ultrazvuková špachtle odstraňuje odumřelé kožní buňky a důkladně čistí pleť pomocí ultrazvukovyých vibrací, zlepšuje vstřebatelnost kosmetických přípravků a zjemňuje pokožku obličeje.

Tento produkt naleznete ve skupině Kosmetické pomůcky od značky DR, Verk, barevná varianta je černá v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz, Darkovo.cz.

Produkt Verk 01694 Kosmetická ultrazvuková špachtle - černá má EAN kód 5907451332825.

Verk 01694 Kosmetická ultrazvuková špachtle - černá - parametry produktu

Verk 01694 Kosmetická ultrazvuková špachtle - černá - historie ceny a dostupnosti

Verk 01694 Kosmetická ultrazvuková špachtle - černá - další zajímavé produkty

Verk 01694 Kosmetická ultrazvuková špachtle - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?