01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér

01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér

01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 220 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér - popis produktu

Ciťte se doma lépe než kdekoli jinde. S ultrazvukovým aroma difuzérem Pine budete rozdíl vnímat už bezprostředně po vstupu přes vchodové dveře. Kromě svého elegantního designu v sobě ukrývá i množství šikovných funkcí. Mění barvy svícení, je velmi tichý a po minutí tekutiny se sám vypne a vy se nemusíte bát nežádoucích nehod. Dopřejte si svěží a kvalitnější vzduch i vy. Ultrazvukový aroma difuzér Pine je skvělý dárek do domácnosti, který přispěje k dokonalé pohodě a rodinné atmosféře.Vyroben z plastuDotykové tlačítko: On / OffKapacita: 200 mlUltrazvukovýTichý provozVícebarevné LED světloZlepšuje kvalitu vzduchu a osvěžuje okolíFunguje na USB připojení (DC-USB kabel v balení)Po vyčerpání vody se automaticky vypneEsenciální oleje nejsou v baleníRozměry: 15 x 10 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Unikátní model ultrazvukového zvlhčovače vzduchu s aroma difuzérem 2v1. Zvlhčovač je unikátní zařízení, které uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Produkt 01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér lze nalézt mezi produkty ve skupině Aroma difuzéry od značky DR, naleznete ho u prodejce Darkovo.cz, Balabim.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zvlhčovače vzduchu od značky DR v nabídce e-shopu Darkovo.cz, Balabim.cz.

Produkt 01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér patří do skupiny produktů Ultrazvukové aroma difuzéry, patří značce DR, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Balabim.cz.

Produkt 01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér je označen EAN kódem 5907451330661.

01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér - parametry produktu

01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér - historie ceny a dostupnosti

01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér - další zajímavé produkty

01645 DR Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - Aroma difuzér - jak nakoupit nejvýhodnější?