013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon

013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon

013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon - popis produktu

Často sledujete videa a filmy na mobilu a rádi při tom mlsáte? Máme pro vás super pomocníka!Miska na oříšky s držákem na telefon je chytrou pomůckou pro všechny, kteří si rádi vychutnávají arašídy, kešu, pistácie, semínka a další druhy oříšků nebo i ovoce, rajčata a jiné maličkosti, které se hodí k dobrému videu.Tato miska na oříšky s držákem na telefon má dvě části. V první si nasypete oříšky, umyté ovoce nebo zeleninu a ve druhé části je okapovač na vodu. Kromě vody do spodní misky popadají slupky, stonky a další nečistoty. Miska má dále parádní držák na mobil, takže během mlsání můžete pohodlně sledovat své oblíbené pořady, seriál nebo poslouchat hudbu.Inteligentní miska s odkapávačem a držákem na chytrý telefonDélka držáku na chytrý telefon: 16,2 cmObsahuje 2 části: vrchní se sítkem na pochutiny a spodní na vodu nebo stopky, skořápky z oříškůOriginální a funkční designJednoduchá na čištěníVyrobeno z plastu (PP)Rozměry misky: 20 x 20 x 9 cmVhodná do myčky nádobíZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Výborná miska z vysoce kvalitního materiálu. Dvouvrstvá konstrukce usnadňuje konzumaci potravin. Je naprosto vynikající pro podávání pistácií, slunečnicových semínek a dalších potravin, jako jsou čerstvě umytá rajčata, hrozny, jahody nebo třešně. Díky držátku na telefon můžete pohodlně svačit při sledování videí.

Technické specifikace:

  • Materiál: potravinářský polypropylen (PP)
  • Délka držáku na smartphone: 16,2 cm (6 ')
  • Rozměry misky: ~ 20 x 18 x 9 cm
  • Vhodné do myčky
  • Barva: mentolová

Miska Alum Miska s držákem na telefon Lazy Snack Bowl:Hlavní vlastnosti misky Alum Miska s držákem na telefon Lazy Snack Bowl Miska Alum je vhodná pro příležitosti spojené se stolováním Využijete ji na Plast zaujme svou lehkostí a odolností proti pádům Tyrkysová barva

Praktická a šikovná miska na občerstvení s držákem na telefon je vynikajícím doplňkem do domácnosti. Skvěle slouží na chipsy, hranolky, tyčinky, či jiné dobroty.

Produkt 013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon patří do skupiny produktů Držáky na mobil, patří pod značku Alum, DR, MASTER, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt 013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon popisuje EAN kód 5903181013782.

013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon - parametry produktu

013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon - historie ceny a dostupnosti

013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon - další zajímavé produkty

013782 DR Miska na občerstvení s držákem na telefon - jak nakoupit nejvýhodnější?