Alltoys zvířátko skákací červený pejsek

Alltoys zvířátko skákací červený pejsek

Alltoys zvířátko skákací červený pejsek

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alltoys zvířátko skákací červený pejsek - popis produktu

Dětské hopsadlo Skákací zvířátko červený pejsek: Dětská hopsadla jsou skvělým prostředkem, jak nechat děti aktivně vyřádit a přitom nebudou po domě běhat. Skákací zvířátko v podobně červeného pejska s otisky černých tlapiček si vaše dítko oblíbí hned na první pohled. Pak už mu nic nebrání v tom, aby pejskovi naskočilo na záda, chytlo se jeho dlouhých uší a vyrazilo za dobrodružstvím. Hopsadlo je vhodné pro děti od dvou let a je určeno nejen do interiéru, ale i exteriéru. Dětské hopsadlo zvířátko skákací - červený pejsek je dodáváno společně s pumpičkou pro nafouknutí. Klíčové vlastnosti hopsadla zvířátko skákací - červený pejsekDětské hopsadlo je zdrojem zábavy a pohybuHopsadlo Zvířátko skákací - červený pejsek je vhodné do interiéru i exteriéruDítě se chytne za dlouhé uši a může začít skákatZvířátko skákací - červený pejsek je pro děti od 2 letDodáváno společně s nafukovací pumpičkouVýška k sedlu je 35 cm Nosnost:50 kg

Pejsek se stal námětem pro dětské červené hopsadlo. Holčičky a kluci se mohou chytnout za ouška a pustit se směle do příjemného hopsání. Udržují se tak v aktivním pohybu, posilují si zdravě svalíky.

Přednosti:

  • bezpečné zaoblené tvary
  • učí rovnováze a zdravému držení těla

Zajistěte dětem pejska pro veselé hopsání!

Vhodné pro děti od 2 let Materiál: guma Rozměry: 53 x 45 x 27 cm

Veselé nafukovací zvířátko- pejsek na skákání a sezení. Dítě chytne zvíře za ouška a může skákat. Součástí balení nafukovací pumpička. Vhodné pro děti od 2 let.

Produkt Alltoys zvířátko skákací červený pejsek má přiřazen EAN kód 8591945089899.

Alltoys zvířátko skákací červený pejsek - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieHračky, Vesla, Hopsadla
EAN8591945089899

Alltoys zvířátko skákací červený pejsek - historie ceny a dostupnosti

Alltoys zvířátko skákací červený pejsek - další zajímavé produkty

Alltoys zvířátko skákací červený pejsek - jak nakoupit nejvýhodnější?