Krtek mini (Krtek a kamarádi)

Krtek mini (Krtek a kamarádi)

Krtek mini (Krtek a kamarádi)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Krtek mini (Krtek a kamarádi) - popis produktu

Plyšák Mini plyšový Krteček:Krásná hračka, která ztvárňuje oblíbeného malého hrdinu dětských pohádek, potěší každé dítě. Krtečka dobře znají všechny děti, a kdo by si nepřál mít tohoto malého kamaráda stále při sobě? S touto 12 cm vysokou hračkou bude vaše dítě prožívat spoustu krásných dobrodružství. Parametry a specifikace: Materiál:PlyšVelikost:12 cmHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické údaje:Měs. 0Obsah balení:Krtek plyš 12cm na kartěPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Roztomilý Krteček ze série „Krtkovi kamarádi“ z velmi příjemného mikroveluru. Ška 12 cm

Produkt Krtek mini (Krtek a kamarádi) patří do skupiny produktů Plyšové hračky, patří pod značku Moravská ústředna, Teddies, v nabídce prodejce Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky Moravská ústředna, Teddies, v nabídce prodejce Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Krtek mini (Krtek a kamarádi) má EAN kód 8590121499040.

Krtek mini (Krtek a kamarádi) - parametry produktu

Krtek mini (Krtek a kamarádi) - historie ceny a dostupnosti

Krtek mini (Krtek a kamarádi) - další zajímavé produkty

Krtek mini (Krtek a kamarádi) - jak nakoupit nejvýhodnější?