Židle RIO, bílá

Židle RIO, bílá

Židle RIO, bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 268,75 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Židle RIO, bílá - popis produktu

Židle v moderním jednobarevném provedení, která se hodí do různých prostředí! Je odolná vůči UV záření, takže ji lze používat v interiéru i exteriéru. Praktická,stohovatelná, odolná a snadno čistitelná židle v různých barvách.Vyberte si klasickou černou nebo bílou, vyzkoušejte některou z jasných barev nebo je všechny zkombinujte – fantazii se meze nekladou!Židle RIO se hodí do téměř jakéhokoliv prostředí, které vyžaduje odolný a lehce čistitelný nábytek – ať už v interiéru, nebo exteriéru. Hodí se k trvalému používání jak v jídelně, tak i na terase.Židle je vyrobena z bezúdržbového polypropylenu, který je plněný skelným vláknem a odolný vůči UV záření, takže vydrží řadu let. Mírné tvarování sedadla a opěradla přispívá k většímu pohodlí při sezení.Židle je stohovatelná, což usnadňuje skladování a úklid podlahy.

Tento produkt se nachází v kategorii Barové židle, v barvě white, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Produkt Židle RIO, bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Barové stoly, barevná verze je white, v nabídce prodejce Ajprodukty.cz.

Židle RIO, bílá - parametry produktu

Barvawhite
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4
sale_price
Šířka490
Výška
Hloubka
Hmotnost3.4
KategorieŽidle, Stoly, Barové židle, Barové stoly
Barvawhite
E-shopAjprodukty.cz

Židle RIO, bílá - historie ceny a dostupnosti

Židle RIO, bílá - další zajímavé produkty

Židle RIO, bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?