Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml

Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml

Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 49 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml - popis produktu

Maska na vlasy ZIAJA Kozí mléko Maska 200 ml: Krémová maska na vlasy ZIAJA Kozí mléko o objemu 200 ml je speciálně vyvinutá pro péči o poškozené, suché a drsné vlasy. Intenzivně regeneruje jejich narušenou strukturu a chrání je před negativními důsledky některých kadeřnických zákroků. Zlepšuje pružnost vlasů a dodává jim potřebnou hydrataci. Usnadňuje jejich rozčesávání a následnou úpravu. Zanechává je krásně lesklé a hladké. Její bohaté složení obsahuje přírodní keratin a proteiny kozího mléka. Přípravek byl dermatologicky testován. Hýčkejte své vlasy luxusní péčí posilující masky na vlasy ZIAJA Kozí mléko pro jejich nádherný a zdravý vzhled.Aktivní látky:Keratin je důležitým stavebním prvkem vlasového vláknaProteiny kozího mlékaPolyquaternium-70 představuje super efektivní kondicionérPoužití:Přípravek aplikujte do vlhkých vlasů, vmasírujte a nechejte působit po dobu tří až pěti minut. Poté vlasy důkladně opláchněte. V případě zničených a roztřepených konečků masku vmasírujte do konečků vlasů a již neoplachujte.Složení:aqua, cetearyl alcohol, cetrimonium chloride, isopropyl myristate, behentrimonium chloride, polyquaternium-70, dipropylene glycol, panthenol, hydrolyzed keratin, propylene glycol, goat milk extract, sodium benzoate, parfum, citric acid

Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk má krémové složení, které promění vaše vlasy v hedvábný závoj. Poradí si i s velmi suchými a nepoddajnými vlasy, které intenzivně vyživí a zregeneruje. Vyhlazuje a zjemňuje suché vlasy, navrací jim ztracenou hebkost a přirozený lesk. Navíc tato maska opraví i škody napáchané chemickým a mechanickým zásahem.

Produkt Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml patří do skupiny produktů Péče o vlasy, patří značce ZIAJA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz a je vhodný .

Tento produkt se nachází v kategorii Masky na vlasy, patří značce ZIAJA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz a je přizpůsoben .

Produkt Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Vlasová výživa, patří pod značku ZIAJA, v nabídce prodejce Alza.cz a je určen .

Produkt Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml má EAN kód 5901887035435.

Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml - parametry produktu

Určenípro ženy
KategorieKrémy, Masky, Mléka, Péče o vlasy, Masky na vlasy, Vlasová výživa
ZnačkaZIAJA
Určení
E-shopAlza.cz
EAN5901887035435

Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml - historie ceny a dostupnosti

Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml - další zajímavé produkty

Ziaja Maska na suché a matné vlasy s keratinem Goat`s Milk 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?