Ziaja Mast na opruzeniny pro děti od narození 50 ml

Ziaja Mast na opruzeniny pro děti od narození 50 ml

Ziaja Mast na opruzeniny pro děti od narození 50 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 52 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ziaja Mast na opruzeniny pro děti od narození 50 ml - popis produktu

Krém na opruzeniny ZIAJA Baby Mast na opruzeniny Beránek 50 ml: hcete pro vaše dítko tu nejlepší kvalitu? Šampón Baby Extra je tou nejšetrnější cestou mytí vlásku vašich milých ratolestí. Produkt je vyroben prestižní firmou Nivea, která se těší celosvětové oblibě. Jedná se o velice jemný šampón s výtažky heřmánku, který zklidňuje citlivou pokožku hlavy a udržuje její pH v rovnováze. Vlásky zanechává čisté a hebké.Značka Ziaja vyrábí již přes 20 let kvalitní kosmetiku, která je plná aktivních přírodních složek pro přirozenou péči o naši pokožku. Nyní přichází s řadou Baby, ve které najdete například mast na opruzeniny Beránek o objemu 50 ml. Je vhodná pro děti již od narození - neobsahuje barviva a šetrně pečuje o jemnou a citlivou pokožku vašeho miminka. Vytváří na ní ochranný film, který zabraňuje vzniku opruzenin a zarudnutí. Vzniklé opruzeniny jemně ošetří a zklidní. Pokožka je chráněna proti vlhku, je jemnější a neodře se. Díky výtažku z bavlny, vitamínům E a F a provitaminu B5 pomáhá regenerovat a obnovovat kožní buňky. Pokud hledáte opravdu účinný krém na opruzeniny, tento krém bude jistě výbornou volbou.Klíčové vlastnosti masti na opruzeniny Beránek, 50 mlDětská mast na opruzeniny značky ZiajaKvalitní kosmetika pro děti z řady BabyVhodná pro děti již od narozeníNeobsahuje barvivaŠetrně pečuje o pokožkuVytváří ochranný filmPůsobí preventivně proti vzniku opruzenin a zarudnutíVzniklé opruzeniny ošetří a zklidníPokožka je chráněna proti vlhkuObsahuje výtažek z bavlny, vitamíny E, F, provitamin B5Napomáhá obnovování a regeneraci kožních buněkObjem:50 mlPoužití:Mast naneste při každém přebalení na očištěnou pokožku.Složení:Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, Zinc Oxide, Lanolin, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propylene Glycol, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Dimethicone, Sorbitan Sesuioleate, Panthenol, Ceresin, Ethyl Linoleate, Ethyl Oleate, Ethyl Linolenate, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum (Fragrance), Coumarin, Amyl Cinnamal

Mast na opruzeniny pro děti od narození od značky Ziaja je určena na jemnou a citlivou pokožku novorozených miminek. Chrání jemnou dětskou pokožku před vznikem opruzenin, vytváří na pokožce ochranný film a již vzniklé opruzeniny ošetřuje a brání zarudnutí pokožky. Chrání pokožku proti vlhku a neobsahuje žádná barviva ani alkohol.

Produkt Ziaja Mast na opruzeniny pro děti od narození 50 ml označuje EAN kód 5901887016533.

Ziaja Mast na opruzeniny pro děti od narození 50 ml - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieKrémy
EAN5901887016533

Ziaja Mast na opruzeniny pro děti od narození 50 ml - historie ceny a dostupnosti

Ziaja Mast na opruzeniny pro děti od narození 50 ml - další zajímavé produkty

Ziaja Mast na opruzeniny pro děti od narození 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?