Zfish Zarážky Boilie Hair Stoppers 2ks

Zfish Zarážky Boilie Hair Stoppers 2ks

Zfish Zarážky Boilie Hair Stoppers 2ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 26 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zfish Zarážky Boilie Hair Stoppers 2ks - popis produktu

Zarážka Zfish Boilie Hair Stoppers 36+18+9ks: Zfish Boilie Hair Stoppers představuje praktický doplněk do výbavy začínajícího i profesionální rybáře. Pomocí prodlužovací zarážky precizně nastražíte větší nástrahu na kratší vlas. Skvěle se přitom hodí při použití s veškerými tvrdými nástrahami, jako jsou tvrdé boilie či pelety. Sada obsahuje 36 malých, 18 středně dlouhých a 9 dlouhých zarážek Zfish v tmavě zeleném provedení. Klíčové vlastnosti zarážky Zfish Boilie Hair Stoppers 36 + 18 + 9 ksPraktická prodlužovací zarážkaPro precizní nastražení větší nástrahy na kratší vlasIdeální při použití s veškerými tvrdými nástrahami typu boilie a peletySada obsahuje 36 malých, 18 středně dlouhých a 9 dlouhých zarážek ZfishBarevné provedení: tmavě zelené

Oblíbené prodlužovací zarážky v tmavě zeleném provedení. Velmi vhodné pro použití v kombinaci s veškerými tvrdými nástrahami jako jsou tvrdé boilie nebo pelety. Oblíbené prodlužovací zarážky v tmavě zeleném provedení. Velmi vhodné pro použití v kombinaci s veškerými tvrdými nástrahami jako jsou tvrdé boilie nebo pelety. Tyto prodlužovací zarážky jsou ideálním pomocníkem v případě, kdy potřebujete nastražit větší nástrahu na kratší vlas. Set obsahuje: 36 malých zarážek 18 středně dlouhých zarážek 9 dlouhých zarážek V každém balení jsou 2 sety těchto zarážek. Celkem tedy 126 zarážek.

Produkt Zfish Zarážky Boilie Hair Stoppers 2ks má EAN kód 8506156032800.

Zfish Zarážky Boilie Hair Stoppers 2ks - parametry produktu

Zfish Zarážky Boilie Hair Stoppers 2ks - historie ceny a dostupnosti

Zfish Zarážky Boilie Hair Stoppers 2ks - další zajímavé produkty

Zfish Zarážky Boilie Hair Stoppers 2ks - jak nakoupit nejvýhodnější?