Závěsné houpací křeslo Valencia, světle hnědé

Závěsné houpací křeslo Valencia, světle hnědé

Závěsné houpací křeslo Valencia, světle hnědé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsné houpací křeslo Valencia, světle hnědé - popis produktu

Závěsné houpací křeslo ve světlé hnědé imitaci ratanu je doplněno polštáři pro příjemnou pohodu nejen na zahradě, ale i třeba v interieru. Můžete v něm popíjet odpolední kávu, číst si anebo jen tak v klidu relaxovat. Houpací křeslo ve tvaru vajíčka vypadá atraktivně a skvěle tak doplní prostor v zákoutí vaší zahrady i venkovní terasy.

Tento produkt se nachází v kategorii Závěsná světla, vyrábí jej značka ASKO - NÁBYTEK, barevné provedení je hnědá, naleznete jej v e-shopu Asko-nabytek.cz.

Produkt Závěsné houpací křeslo Valencia, světle hnědé lze nalézt mezi produkty ve skupině Houpací křesla, je v nabídce značky ASKO - NÁBYTEK, barevné provedení je hnědá v nabídce e-shopu Asko-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Závěsná křesla, vyrábí jej značka ASKO - NÁBYTEK, barevné provedení je hnědá, naleznete jej v e-shopu Asko-nabytek.cz.

Závěsné houpací křeslo Valencia, světle hnědé - parametry produktu

Závěsné houpací křeslo Valencia, světle hnědé - historie ceny a dostupnosti

Závěsné houpací křeslo Valencia, světle hnědé - další zajímavé produkty

Závěsné houpací křeslo Valencia, světle hnědé - jak nakoupit nejvýhodnější?