Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire

Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire

Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire - popis produktu

Společenská hra Zakázaná poušť: Společenská hra Zakázaná poušť představuje kooperativní deskovou hru pro celou rodinu. Je určená pro dva až pět hráčů. Vtáhne vás do napínavé mise, ve které bude vaším úkolem sestavit legendární létající stroj. Nejprve ho však musíte najít v ruinách prastarého města ukrytého v poušti. Hra je plná zvratů. Překážky do cesty vám bude klást nepředvídatelné počasí, jako je spalující slunečný žár a nikdy neustávající písečná bouře, která přesouvá písečné duny a může vás tak odříznout od vašich společníků. Je třeba spojit své síly, rychle sestavit plavidlo a uniknout, jinak vám hrozí, že se proměníte v trvalé artefakty Zakázané pouště. Hra je vhodná pro děti od 10 let.  Klíčové vlastnosti společenské hry Zakázaná poušťSpolečenská desková hra Zakázaná poušťKooperativní hra vás vtáhne do napínavé miseCílem je najít a sestavit legendární létající strojPlavidlo je pohřbeno v ruinách prastarého pouštního městaÚkol znesnadňuje spalující slunce a písečná bouřeHra je vhodná pro děti od 10 let

Kooperativní hra pro celou rodinu.Připravte se na napínavou misi s cílem najít a sestavit legendární létající stroj pohřbený v ruinách prastarého města v poušti. Budete muset spolupracovat se svými partnery v týmu a co nejlépe využít každého dostupného zdroje, chcete-li přežít spalující žár slunce a nikdy neustávající písečnou bouři. Sestavte stroj a unikněte dříve, než se proměníte v trvalé artefakty Zakázané pouště!Obsah balení: 49 karet, 48 žetonů písku, 24 polí, 6 figurek, 6 šipek, 4 části létajícího stroje, 1 model létajícího stroje, 1 ukazatel písečné bouře, 1 stojánek, 1 pravidlaUPOZORNĚNÍ Nebezpečí udušení. Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Obsahuje malé části, které by mohly být spolknuty nebo vdechnuty.Obal není hračka, před použitím hračky ho odstraňte z dosahu dítěte, může způsobit zadušení.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ADC Blackfire, ADC Blackfire Entertainment, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Gamewright, v nabídce prodejce Alza.cz, Albi.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Stolní hry, je v nabídce značky ADC Blackfire, ADC Blackfire Entertainment, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Gamewright, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Albi.cz.

Produkt Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire lze nalézt mezi produkty ve skupině Strategické hry, je v nabídce značky ADC Blackfire, ADC Blackfire Entertainment, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Gamewright v nabídce e-shopu Alza.cz, Albi.cz.

Produkt Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire má EAN kód 8594054915615.

Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire - parametry produktu

Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire - historie ceny a dostupnosti

Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire - další zajímavé produkty

Zakázaná poušť Asmodée-Blackfire - jak nakoupit nejvýhodnější?