Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome

Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome

Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 272 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome - popis produktu

Robustní zahradní úložný box je vyrobený z polyratanu, který se snadno udržuje, nabízí dostatek prostoru pro podsedáky, podušky a další zahradní doplňky. Víko lze snadno otevřít a zavřít díky automatickému zdvihu se 2 tlakovými plynovými písty. 2 praktická madla a 2 kolečka usnadňují přepravu úložného boxu. Robustní víko je extra vyztužené polykarbonátovými vícevrstvými deskami a má odkapávací okraj po celém obvodu.  Celoobvodová vnitřní podšívka z polyesteru na suchý zip s voděodolným zátěrem a zip s velkým otvorem chrání před hmyzem a vlhkostí. Použitý polyratan je z velmi pevného rovnoměrně navinutého plastového vlákna, které bylo vyvinuto speciálně pro zahradní nábytek. Je odolný proti povětrnostním vlivům, UV záření, odpuzuje nečistoty a snadno se čistí. Barva: černá Materiál:polyratan / kov / látka 100% polyesterRozměry: šířka: 122 cm hloubka: 56 cmvýška: 61 cm 

Produkt Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome patří do skupiny produktů Úložné boxy, patří značce DE, v barevné verzi černá, z materiálu Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Umělý ratan, vyrábí jej značka DE, barevná verze je černá, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní úložné boxy, patří značce DE, v barevné verzi černá, z materiálu Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome - parametry produktu

BARVAČerná
STYLModerní
STYLPraktický
TVARObdélníkový
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLLátka
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
VÝŠKA61 cm
HLOUBKA56 cm
ŠÍŘKA122 cm
Hmotnost8000.000g
KategorieÚložné boxy, Umělý ratan, Zahradní úložné boxy
ZnačkaDE
Barvačerná
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome - další zajímavé produkty

Zahradní úložný box D2318 černá Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?