Zahradní souprava MODERNÍ 1 1 stůl+2 lavice palisandr

Zahradní souprava MODERNÍ 1 1 stůl+2 lavice palisandr

Zahradní souprava MODERNÍ 1 1 stůl+2 lavice palisandr

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní souprava MODERNÍ 1 1 stůl+2 lavice palisandr - popis produktu

Klasická zahradní souprava MODERNÍ 1, odstín palisandr, je dokonalá na zahradu, terasu, ale i do interiéru. Vytvoří místo pro pohodlný odpočinek nebo pro posezení s rodinou a přáteli. Je vyrobena z ocelových profilů 60 × 40 mm a 4 cm silných desek, díky čemuž je velmi pevná. Je vyrobena výhradně z vybraného masivního olšového dřeva. Výrobní proces začíná dlouhodobým několikaletým venkovním sušením dřeva, které zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči slunci, vlhkosti, větru a nízkým teplotám. Až před finální výrobou je dřevo dosušováno v sušičce na požadovaný stupeň vlhkosti. Souprava obsahuje: 1 x Moderní zahradní stůl 2 x Moderní zahradní lavice Rozměry: Stůl: 180 x 73 x 73 cm Lavice: 180 x 45 x 45 cm, výška sedáku: 45 cm, nosnost: 300 kg Moderní zahradní stůl byl vyroben v kombinaci oceli a výběrového olšového dřeva. Velká prostorná deska stolu až pro 8 osob. Stůl je vybaven plochými profily, které zabraňují ohýbání dřevěných prvků. Moderní zahradní lavice byla vyrobena v kombinaci oceli a výběrového olšového dřeva. Povrch je dvakrát lakován. Díky této ochraně si dřevo zachovává svůj ušlechtilý vzhled, charakter a dlouhou životnost. Ocelové profily jsou pozinkované a práškově lakované. Masivní olšové dřevo v příjemném barevném odstínu palisandru vás oslní svou elegancí. Zahradní souprava MODERNÍ 1 je dokonalou volbou pro ty, kteří oceňují jednoduchý styl, eleganci a komfort, ve spojení nejvyšší kvality a trvanlivosti výrobku. Bude zdobit vaši zahradu nebo terasu po mnoho let.  

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní souprava MODERNÍ 1 1 stůl+2 lavice palisandr patří do skupiny produktů Jídelní sety, patří značce Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní sety, patří značce Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Zahradní souprava MODERNÍ 1 1 stůl+2 lavice palisandr - parametry produktu

Zahradní souprava MODERNÍ 1 1 stůl+2 lavice palisandr - historie ceny a dostupnosti

Zahradní souprava MODERNÍ 1 1 stůl+2 lavice palisandr - další zajímavé produkty

Zahradní souprava MODERNÍ 1 1 stůl+2 lavice palisandr - jak nakoupit nejvýhodnější?