Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 1 stůl+2 lavice cypřiš

Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 1 stůl+2 lavice cypřiš

Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 1 stůl+2 lavice cypřiš

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 1 stůl+2 lavice cypřiš - popis produktu

Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1, odstín cypřiš, je dokonalá na zahradu nebo terasu. Vytvoří místo pro pohodlný odpočinek nebo pro posezení s rodinou a přáteli. Je vyrobena výhradně z vybraného masivního olšového dřeva. Výrobní proces začíná dlouhodobým několikaletým venkovním sušením dřeva, které zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči slunci, vlhkosti, větru a nízkým teplotám. Až před finální výrobou je dřevo dosušováno v sušičce na požadovaný stupeň vlhkosti. Souprava obsahuje: 1 x Královský zahradní stůl 2 x Královská zahradní lavice Rozměry: Stůl: 150 x 75 x 78 cm Lavice: 150 x 80 x 60 cm, výška sedáku: 44 cm, nosnost: 250 kg Královský zahradní stůl byl vyroben v kombinaci hliníku a výběrového olšového dřeva. Velká prostorná deska stolu až pro 6 osob s malým odkládacím prostorem pod deskou. Královská zahradní lavice byla vyrobena v kombinaci hliníku a výběrového olšového dřeva. Sedák je mírně tvarován. Díky tomu je lavice velmi pohodlná. Povrch je dvakrát lakován. Díky této ochraně si dřevo zachovává svůj ušlechtilý vzhled, charakter a dlouhou životnost. Hliníkové prvky jsou pokryty práškovým antikorozním nátěrem. Masivní olšové dřevo v příjemném barevném odstínu cypřiše vás oslní svou elegancí. Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 je dokonalou volbou pro ty, kteří oceňují jednoduchý styl, eleganci a komfort, ve spojení nejvyšší kvality a trvanlivosti výrobku. Bude zdobit vaši zahradu nebo terasu po mnoho let.  

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 1 stůl+2 lavice cypřiš lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní sety, patří značce Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sety, patří značce Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 1 stůl+2 lavice cypřiš - parametry produktu

Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 1 stůl+2 lavice cypřiš - historie ceny a dostupnosti

Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 1 stůl+2 lavice cypřiš - další zajímavé produkty

Zahradní souprava KRÁLOVSKÁ 1 1 stůl+2 lavice cypřiš - jak nakoupit nejvýhodnější?