Zahradní křeslo MODERNÍ ořech

Zahradní křeslo MODERNÍ ořech

Zahradní křeslo MODERNÍ ořech

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní křeslo MODERNÍ ořech - popis produktu

Zahradní křeslo MODERNÍ, odstín ořech, je moderní, stylové, stabilní, masivní, venkovní křeslo. Naprosto dokonalé na zahradu nebo terasu. Vytvoří místo pro pohodlný odpočinek nebo pro posezení s rodinou a přáteli. Je vyrobeno výhradně z vybraného masivního olšového dřeva. Výrobní proces začíná dlouhodobým několikaletým venkovním sušením dřeva, které zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči slunci, vlhkosti, větru a nízkým teplotám. Až před finální výrobou je dřevo dosušováno v sušičce na požadovaný stupeň vlhkosti. Moderní zahradní křeslo bylo vyrobeno v kombinaci oceli a výběrového olšového dřeva. Povrch je dvakrát lakován. Díky této ochraně si dřevo zachovává svůj ušlechtilý vzhled, charakter a dlouhou životnost. Ocelové nohy s profilem 6 x 4 cm jsou pokryty práškovým antikorozním nátěrem. Díky této dokonalá ochraně může být nábytek umístěn venku celoročně. Rozměry: 66 x 45 x 45 cm, výška sedáku: 45 cm Nosnost: 250 kg Ke křeslu lze zakoupit samostatně stůl a lavičku. Masivní olšové dřevo v příjemném barevném odstínu ořechu vás oslní svou elegancí. Zahradní křeslo MODERNÍ je dokonalou volbou pro ty, kteří oceňují jednoduchý styl, eleganci a komfort, ve spojení nejvyšší kvality a trvanlivosti výrobku. Bude zdobit vaši zahradu nebo terasu po mnoho let.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní křeslo MODERNÍ ořech lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Masivní nábytek, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Zahradní křeslo MODERNÍ ořech - parametry produktu

Zahradní křeslo MODERNÍ ořech - historie ceny a dostupnosti

Zahradní křeslo MODERNÍ ořech - další zajímavé produkty

Zahradní křeslo MODERNÍ ořech - jak nakoupit nejvýhodnější?