Zahradní altán 3x3 m modrý

Zahradní altán 3x3 m modrý

Zahradní altán 3x3 m modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní altán 3x3 m modrý - popis produktu

Elegantní zahradní altán v modré barvě je určen pro ochranu před sluncem, větrem a slabším deštěm. - Speciální konstrukce na rychlé rozložení a složení. - Nerezový ocelový rám ( průměr 25 mm, 20 mm ). - Střecha z 100% polyetylenu ( 150 g/ m2 ) - Chrání před sluncem a slabším větrem. - Odolný proti slabšímu dešti, rychleschnocí. - Velmi snadno se čistí, lze ho prát pod tekoucí vodou. - Praktický a překvapivě lehký. - Lze jej snadno přepravit na libovolné místo. - Rychlá montáž bez použití nářadí. - Lze ukotvit k zemi skrz otvory ve stojanech na konci nohou. - Včetně přepravní tašky. Rozměr: 240 x 240 cm, výška 250 cm VŽDY CHRAŇTE PŘED MIMOŘÁDNĚ NEPŘÍZNIVÝMI POVĚTRNOSTNÍMI PODMÍNKAMI!

Produkt Zahradní altán 3x3 m modrý lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní altány, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Zahradní altán 3x3 m modrý - parametry produktu

Zahradní altán 3x3 m modrý - historie ceny a dostupnosti

Zahradní altán 3x3 m modrý - další zajímavé produkty

Zahradní altán 3x3 m modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?