Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek

Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek

Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek - popis produktu

Hračka na kočárek Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek: S interaktivním zvířátkem od Yookidoo se vaše dítko skvěle zabaví. Hračka má tvar veselého pejska, který je vyrobený z různých materiálů a hraje všemi barvami. Díky tomu si vaše dítko při zkoumání pejska rozvíjí jemnou motoriku a zrakové vnímání. Se zvířátkem si vaše ratolest užije spoustu zábavy. Stačí s ním zatřást a pejsek začne vydávat veselé zvuky. A když budete chtít mít klid a ticho, stačí zvukové efekty vypnout tlačítkem on/off. Na hudebním zvířátku je také praktický závěsný kroužek, za jehož pomoci pejska lehce umístíte na kočárek, postýlku nebo do auta. Interaktivní hračku si zamilují holky i kluci již od narození. Klíčové vlastnosti hudebního zvířátka Yookidoo - pejsekS interaktivním zvířátkem se vaše dítko skvěle zabavíHračka má tvar veselého pejskaPejsek je vyrobený z různých materiálů a hraje všemi barvamiPři hře se vašemu dítku rozvíjí jemná motorika a zrakové vnímáníStačí se zvířátkem zatřást a kravička začne vydávat veselé zvukyZvukové efekty můžete vypnout tlačítkem on/offDíky závěsnému kroužku pejska lehce umístíte na kočárek, postýlku nebo do autaInteraktivní hračku si zamilují holky i kluci již od narozeníObsah balení:hudební zvířátkozávěsný kroužekNapájení:3 LR44 baterie (AG13)Materiál:textil a plast

Produkt Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek patří do skupiny produktů Hudební hračky, je v nabídce značky Yookidoo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky do kočárku od značky Yookidoo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek má přiřazen EAN kód 7290107721349.

Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek - parametry produktu

Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek - historie ceny a dostupnosti

Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek - další zajímavé produkty

Yookidoo - Hudební zvířátko - Pejsek - jak nakoupit nejvýhodnější?