Yonex Super Grap černý

Yonex Super Grap černý

Yonex Super Grap černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Yonex Super Grap černý - popis produktu

Omotávka na raketu Yonex Super Grap černý:  Jste vášnivými hráči raketových sportů a původní omotávka na vaší raketě už prostě není to, co bývala? Pak ji nahraďte touto vynikající vrchní omotávkou společnosti Yonex.  Má totiž výbornou přilnavost, absorbci potu a speciální povrchovou úpravou zajišťující pevné a jisté držení rakety. Díky tloušťce pouhého 0,6 mm ji lze namotat i na původní omotávku.Omotávka je velmi oblíbená u badmintonových, squashových i tenisových raket. Má totiž výborné vlastnosti i při delší hře, kdy díky ní raketa v ruce neklouže, povrch je suchý a rukojeť se výborně drží. Skvěle absorbuje vibrace při úderech a tím výrazně zvyšuje ovladatelnost, „handling“ rakety, kontrolu a cit při úderech. Na základě čehož je celosvětově oblíbená i mezi profesionálními hráči.V balení jsou hned 3 kusy omotávky a pomocné lepící proužky s logem Yonex. Díky polyuretanové ochranné vrstvě si zachovává 100 % kvalitu materiálu i v dlouhodobě otevřeném balíčku.Parametry a specifikace:Počet kusů v balení:3Barva:Černá Tloušťka: 0,6 mmPoužití:Na původní vrstvu omotávkyNamotává se na rukojeť rakety od konce

Produkt Yonex Super Grap černý lze nalézt mezi produkty ve skupině Raketové sporty, je v nabídce značky yonex v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Yonex Super Grap černý je označen EAN kódem 4930379385056.

Yonex Super Grap černý - parametry produktu

Yonex Super Grap černý - historie ceny a dostupnosti

Yonex Super Grap černý - další zajímavé produkty

Yonex Super Grap černý - jak nakoupit nejvýhodnější?