Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g

Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g

Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 60 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g - popis produktu

Toto mýdlo si zamilujete - je naprostý přeborník na likvidaci skvrn organického původu na různých druzích textilu. Součástí mýdla je přídavek hovězí žluče, která obsahuje různé druhy enzymů rozkládajících tuky a bílkoviny. Je velmi účinné v odstraňování skvrn a nečistot, jako jsou mastnota, krev, inkoust, šmír, tráva, červené víno, ovocné a zeleninové šťávy, hlína, pot na límečcích a manžetách košil apod. Skvěle se hodí pro odstranění skvrn z pratelných látkových plen. Je vhodné na bílé a stálobarevné textilie z přírodních vláken i směsných tkanin. Případný bílý práškový povlak na povrchu mýdla není na závadu - jedná se o vysrážený chlorid sodný (sůl).

Použití Na čistění skvrn organického původu na bílém i stálobarevném prádle včetně látkových plen.

Jak používat Navlhčíme textil v místě skvrny, naneseme mýdlo a promneme. Mnutí je třeba provádět s ohledem na daný materiál, tzn. hedvábná halenka nesnese takové mnutí, jako snesou rifle. Necháme cca 15 minut účinkovat, poté místo důkladně opláchneme nebo vypereme celý oděv. Pokud skvrna nezmizí celá, proces opakujeme. Skvrny bílkovinného typu (krev, mléčné produkty) je nutné před praním ošetřit ve studené vodě (v teplé vodě se bílkoviny srazí a není možné je pak odstranit). Při ošetření barevného textilu je dobré před použitím vyzkoušet jeho stálobarevnost aplikací na místě, které není vidět.

Bezpečnost Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte odděleně od hnojiv, bělicích a oxidujících prostředků. Skladujte na suchém místě s relativní vlhkostí do 75 % a teplotami mezi -5 a 30 °C. Nespotřebovaný obsah odstraňte do komunálního odpadu. Použitý obal po důkladném vyprázdnění odevzdejte do tříděného odpadu.

Složení > 30 % mýdlo (sodné soli mastných kyselin - bez palmového oleje), < 5 % glycerin, žlučové enzymy

 

Suroviny pro výrobu naší drogerie volíme tak, aby představovaly co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Netestujeme na zvířatech. Tento výrobek neobsahuje ropné deriváty, palmový olej, vonné látky ani barviva. Vhodné pro ČOV.

Eko odstraňovač skvrn TIERRA VERDE Žlučové mýdlo 140 g: Žlučové prací mýdlo TIERRA VERDE o obsahu 140 g velmi účinně odstraňuje skvrny a nečistoty, jako jsou mastnota, ovoce a zelenina, červené víno, krev, tráva či inkoust. Je vhodné i pro odstranění skvrn na límečcích a manžetách košil, z pratelných látkových plen a látkových menstruačních vložek. Jeho složení je obohaceno o přídavek hovězí žluče, která obsahuje různé druhy enzymů rozkládajících tuky a bílkoviny. Odstraňovač skvrn můžete použít jak na bílé, tak i stálobarevné prádlo z přírodních vláken a syntetických tkanin. Skvělý pomocník do každé domácnosti. Klíčové vlastnosti žlučového pracího mýdla na skvrny TIERRA VERDEŽlučové prací mýdlo na skvrny Velmi účinně odstraňuje skvrny a nečistotyObsahuje přídavek hovězí žlučeVhodné na bílé a barevné prádloSnadné použitíPoužití:Navhlčete prádlo v místě skvrny, naneste mýdlo a skvrnu vydrhněte. Nechejte po dobu 15 minut působit, poté pečlivě opláchněte nebo vyperte celý oděv. Jestliže skvrna nezmizí celá, celý proces zopakujte. Při praní barevného textilu je vhodné před použitím vyzkoušet jeho stálobarevnost na místě, které není vidět.Doporučení:Skvrny bílkovinného typu, jako je krev či mléčné produkty, je nutné před praním vyčistit ve studené vodě. Bílkoviny se v teplé vodě srazí a není možné je pak odstranit.Složení:> 30 % mýdlo (sodné soli mastných kyselin - bez palmového oleje), < 5 % glycerin, žlučové enzymy.

Žlučové mýdlo je velmi účinný odstraňovač skvrn a nečistot.

Tento produkt naleznete ve skupině Odstraňovače skvrn od značky TIERRA VERDE v nabídce e-shopu Alza.cz, Bioruze.cz, Grizly.cz, Decodoma.cz a je vhodný unisex.

Produkt Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g patří do skupiny produktů Odstraňovače pachu od značky TIERRA VERDE v nabídce e-shopu Alza.cz, Bioruze.cz, Grizly.cz, Decodoma.cz a je vhodný unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Mýdla na praní, je v nabídce značky TIERRA VERDE v nabídce e-shopu Alza.cz, Bioruze.cz, Grizly.cz, Decodoma.cz a je určen unisex.

Produkt Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g je označen EAN kódem 8594165002501.

Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g - parametry produktu

Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g - historie ceny a dostupnosti

Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g - další zajímavé produkty

Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn Tierra Verde 140g - jak nakoupit nejvýhodnější?