Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks

Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks

Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks - popis produktu

Vůně do auta YANKEE CANDLE Pink Sands Vent Stick 28 g:Zásadní vlastnosti vůně do auta YANKEE CANDLE Pink Sands Vent Stick 28 g Automobil bude vyplněn dlouhotrvající vůní Jedna náplň vydrží 14 dnů S vůní: citrusy a oceán Citrusová a svěží vůně zajistí příjemné prostředí při všech cestách Připevní se k ventilační mřížce vozu Balení obsahuje 4 kusy vůně do auta YANKEE CANDLE

Vonné kolíčky do auta Pink Sands v sobě skrývá vůni svěžích a zářivých citrusů, sladkých květinových tónů a kořeněné vanilky. Můžete je použít i k provonění ostatních malých prostor, jako jsou skříně nebo WC. Jejich speciální formule neutralizuje pachy.

Produkt Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Vůně do auta, patří značce YANKEE CANDLE, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je určen unisex.

Produkt Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks má přiřazen EAN kód 5038580059939.

Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks - parametry produktu

Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks - historie ceny a dostupnosti

Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks - další zajímavé produkty

Yankee Candle Vonné kolíčky do auta Pink Sands 4 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?