Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable #605174

Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable #605174

Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable #605174

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable - popis produktu

Kompresor Xiaomi Mi Portable Air Pump černý:Tato nabíječka je velmi malá, a přitom poskytuje silný výstup, aby rychle dobila i náročnější zařízení. Nabíječka se zapojuje přímo do zásuvky a nabídne na výstupu USB konektor. USB rozhraní je pro dobíjení velmi časté, proto je praktické mít tento adaptér s sebou na cestách. Ať již jako náhrada za ztracenou originální nabíječku či jako druhá nabíječka, v obou případech poslouží velmi dobře svému účelu. Mi Portable Air Pump je vzduchový kompresor ke kontrole a doplnění vzduchu v pneumatikách aut, motorek a jízdních kol, ale také k nafouknutí sportovního náčiní. Jedná se o zařízení s baterií o kapacitě 2 000 mAh a má kompaktní rozměry. Kompresor s microUSB konektorem se snadno nabije za cca 3 hodiny. Velkou výhodou je délka vzduchové hadičky 180 mm, tlak o výkonu až 10,3 bar nebo hmotnost pouze 430 g. Vše podtrhuje LED displej s ukazatelem tlaku v pneumatikách. Pořiďte si kompaktní kompresor, který bude dělat ideálního společníka nejen v domácnosti, ale i kdekoliv na cestách.Klíčové vlastnosti kompresoru Xiaomi Mi Portable Air Pump černýPřenosný nabíjecí kompresor o maximálním tlaku 10,3 barXiaomi Mi Portable Air Pump v praktické černé barvěKompaktní provedení vhodné i pro přenášeníBaterie s kapacitou 2 000 mAh a nabíjení přes microUSBLED displej s ukazatelem například tlaku v pneumatikáchV balení se nachází adaptér pro ventil Presta a jehlový ventil.Nízká hmotnostRozsah tlaku:0,2 až 10,3 barKapacita baterie:2 000 mAhDoba nabíjení:3 hodinyProvozní teplota:0 až 45 °CMaximální hlučnost:80 dBDélka vzduchové hadičky:180 mmHmotnost:430 gRozměry:124 × 71 × 45,3 mm

Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable je ideální nástroj pro vaši bezpečnost na silnicích. S kompresorem budete mít jednoduchý přehled o tlaku v pneumatikách. Teplotní rozdíl mezi ročními obdobími je značný, a proto je velmi důležitá pravidelná kontrola a případná úprava tlaku. Bezpečnostní riziko představuje příliš vysoký i nízký tlak. Předejděte nouzové situaci s přenosným kompresorem. Litinový válec pro tlakové nafukování je velmi přesný. Snadno ho natlakujete na 150 PSI, aby splňoval aerační sílu nutnou pro silniční kola, běžná jízdní kola nebo fotbalové míče. Jednoduše nafoukne pneumatiky aut, motocyklů apod. Kompresor lze nabíjet power bankou. Kompresor se při práci obejde bez externího napájení.Díky LED světlu je jeho používání snadné i v noci. Rozměry bez vzduchové hadičky: 12,4 x 7,1 x 4,53 cm. Hmotnost: 430 g.Přenosný kompresorPro detekci a testování tlakuPro nafukování pneumatik aut, motocyklů, jízdních kol, fotbalových míčů apod.LED displej s ukazatelem tlakuMožnost nabíjení power bankou a microUSBPři práci není nutné externí nabíjeníLED světlo pro práci v nociKapacita baterie 2000 mAh (14,8 Wh)Rozsah tlaku 0,2 až 10,3 bar / 3 – 150 PSIMaximální hlučnost 80 dBParametry nabíjení 5 V/ 2 A průdušnice: vzduchová hadička 180 mm, včetně adaptéru pro trysky (bez závitu)Doba nabíjení 3 hodProvozní teplota 0 až 45 °CVýkon pro cca 41 fotbalových míčů 0 – 12 PSI (1 min/1 míč)Výkon pro cca 8 pneumatik 0 – 120 PSI (3 min/ 1 pneumatika)Výkon pro cca 6 motocyklů 0 – 2,4 bar (6 min/ 1 pneumatika)Výkon nabití cca 5 pneumatik 2 – 2,5 bar (6 min/ 1 pneumatika) 

Produkt Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable #605174 má EAN kód 6934177707810.

Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable - parametry produktu

Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable - historie ceny a dostupnosti

Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable - další zajímavé produkty

Přenosný kompresor Xiaomi Mi Portable - jak nakoupit nejvýhodnější?