Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 #154530

Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 #154530

Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 #154530

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - popis produktu

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Skladná konstrukce Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 se dá snadno složit za 3 sekundy a je tak ideální pro přenášení, když je potřeba. Bez problému se vejde do kufru auta a bude Vaším skvělým společníkem jako přibližovadlo do centra města. Displej v řídítkách Díky displeji zabudovaném přímo v řidítkách máte vždy aktuální přehled o stavu Vaší koloběžky. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 nabízí 3 různé režimy jízdy a je možné ji propojit s aplikací Mi Home pomocí Bluetooth. Pomocí aplikace lze zajistit upgrade firmwaru, přístup k displeji, což umožňuje nastavení tempomatu pro úsporu energie a další. Plně barevný displej má ukazatel aktuální rychlosti, 3 rychlostní módy, zbývající energie, světlo, Bluetooth, zámek, oprava. Baterie s velkým dojezdem Baterie je zabudována v základně koloběžky, díky čemuž má nízké těžiště. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 má E-ABS na přední brzdě a taktéž má tempomat, který lze využít při dlouhé cestě. Systém monitoruje baterii a chrání ji před šesti opatřeními, např. zkratem, přebití, vybití atd., zaručuje tak, že baterie zůstane v perfektním stavu pro bezpečnost a delší životnost. Skvělý společník na cesty 2W ultra jasné světlo pro bezpečnost při jízdě v noci, červené zadní světlo pro bezpečné brzdění. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 má protiskluzové 8,5' pneumatiky. Baterie nabízí dojezd až 45km na jedno dobití a celková váha koloběžky je 14,5 kg, snadno ji tedy můžete mít vždy při sobě. Technické specifikace Displej: LED s aktuální rychlostí, stavem baterie a režimem Rozměry: 1130 x 430 x 1180 mm Rozměry složeno: 1130 x 430 x 490 mm Baterie: 12800 mAh, 474 Wh Výkon motoru: 300W Dojezd: 45 km Bluetooth: 4.1 Brzdná vzdálenost: 120 mm Kompatibilita: iOS 9.0 nebo Android 4.3 Maximální rychlost: 25 km/h

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Elektrická koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2: Elektrická koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Moderní elektrická koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 poslouží jako stylové vozítko pro děti i dospělé, které zajistí nejen rychlé přesuny po městě, ale užijete si s ní i spoustu zábavy. Díky pevné odolné konstrukci z leteckého hliníku zajistí pohodlnou jízdu i po nerovném povrchu a neuškodí jí ani slabý déšť. Stupátko Xiaomi koloběžky Pro 2 je opatřeno hliníkovou vrstvou s texturou, která zabraňuje klouzání nohou. 25 km/hMaximální rychlost45 kmOčekávaný dojezd14,2 kgHmotnost Vynikající jízdní vlastnosti koloběžky Xiaomi ProO maximálně pohodlnou a bezpečnou jízdu se postarají 8,5 pneumatiky s vynikající přilnavostí a tlumením nárazů. Ve výbavě koloběžky Xiaomi Pro 2 nechybí ani přední i zadní LED světlo a výkonná kotoučová brzda. Mějte svoji elektrokoloběžku Xiaomi Pro 2 pod kontrolouKoloběžku Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 snadno propojíte s mobilním telefonem pomocí bezdrátové Bluetooth technologie. Mobilní aplikace Mi Home umožní kontrolovat kapacitu baterie a hodnotu aktuálního dojezdu. Rovněž jsou zobrazeny informace o ujeté vzdálenosti a maximální dosažené rychlosti. K dispozici je i funkce uzamčení elektrokoloběžky Xiaomi Pro 2. Elektrokoloběžka s praktickou skládací konstrukcíElektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 se pyšní kompaktním skládacím designem a nízkou hmotností, takže v případě potřeby stačí uvolnit řídítka a sklopit je k zadnímu kolu. Sklopením řídítek získáte praktické madlo pro snadné přenášení koloběžky, díky čemuž ji můžete vzít s sebou např. do MHD, školy či kanceláře, nebo pohodlně uložit do kufru auta.

Elektrokoloběžky jsou velmi oblíbeným prostředkem k rychlé osobní přepravě. Elektrokoloběžka Xiaomi  Mi Electric vás převeze po městě rychle a svižně. Váží pouhých 14,5 kg a složíte ji snadno za 3 sekundy. Jednoduše ji s sebou můžete vzít i do hromadné dopravy. Složená se také pohodlně vejde do kufru auta. Tím se stává naprosto ideálním společníkem pro cestování. Její nosnost je 100 kg a dosahuje rychlosti až 25 km/hod. Na jedno nabití ujede až 45 km. Je velmi bezpečná. Díky baterii umístěné v základně je stabilnější, než běžné elektrické koloběžky. Stav koloběžky zjistíte snadno z displeje, zabudovaného v řidítkách. Nabízí 3 režimy jízdy, které je možné propojit pomocí Bluetooth s aplikací Mi home. To umožňuje nastavení praktického tempomatu, který oceníte při delších jízdách. Výkonná přední brzda a E-ABS dovoluje hladké brzdění, při kterém se kola nezablokují, a nehrozí pád přes řidítka. Systém monitoruje baterii a chrání ji před zkratem, vybitím, přebitím apod. To je záruka toho, že si baterie zachová delší životnost. S koloběžkou můžete bez obav jezdit i za tmy. Je totiž pro bezpečnost vybavená 2W ultra jasným světlem a červeným zadním světlem pro bezpečné brzdění.Rozměry v rozloženém stavu: 113 x 43 x 118 cm. Ve složeném stavu: 113 x 13 x 49 cm. Váha: 14,5 kg.LED displej v řidítkáchDispej: ukazatel aktuální rychlosti, stav baterie, režimProtiskluzové pneumatiky 8,5'Baterie 12800 mAh, 474 WhVýkon motoru: 300 WDojezd 45 kmMaximální rychlost 25 km/hodBrzdná vzdálenost 120 mmKompatibilita: iOS 9.0, Android 4.3 a vyššíBluethoot 

Produkt Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 #154530 lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektrické koloběžky, vyrábí jej značka Xiaomi, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Tera.cz.

Produkt Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 #154530 je označen EAN kódem 6934177715761.

Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - parametry produktu

Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - historie ceny a dostupnosti

Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - další zajímavé produkty

Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - jak nakoupit nejvýhodnější?