Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 419 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Nůž Chai Dao je kvalitní nůž s mírným zakřivením čepele a s výbrusy. Je ideální pro řezání, porcování a krájení na tenké plátky a kostičky.
Produkt Wüsthof 1040135617 17 cm patří do skupiny produktů Kuchyňské nože, patří pod značku Wüsthof Dreizackwerk, v nabídce prodejce Luxusni-noze.cz.
Produkt Wüsthof 1040135617 17 cm je označen EAN kódem 4002293109176.
Kategorie | Kuchyňské nože |
Značka | Wüsthof Dreizackwerk |
E-shop | Luxusni-noze.cz |
EAN | 4002293109176 |
Nůž Chai Dao je kvalitní nůž s mírným zakřivením čepele a s výbrusy. Je ideální pro řezání, porcování a krájení na tenké plátky a kostičky
Unikátní řada nožů Crafter je inspirována tradičními umělci a řemeslníky. Je určena pro moderního kuchaře s vášní pro řemeslné umění. Klasika mezi asijskými noži - ideální pro krájení a sekání masa, zeleniny a bylinek. Ostří Granton má identické jamky na obou
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně
Kvalitní santoku nůž řady Gourmet od Wüsthof je ideální na asijskou kuchyni
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně
Co je kuchařský nůž pro evropské kuchyně, tím je Santoku pro Japonsko a celou Asii: tak univerzální tvarem, hmotností a hranou, že ho lze použít k mletí a sekání bylin, zeleniny a ovoce, jakož i pro přípravu ryb a masa. Ostrá čepel Santoku umožňuje cokoliv od pravidelných
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože. Rukojeť je vyrobena z
Co je kuchařský nůž pro evropské kuchyně, tím je Santoku pro Japonsko a celou Asii: tak univerzální tvarem, hmotností a hranou, že ho lze použít k mletí a sekání bylin, zeleniny a ovoce, jakož i pro přípravu ryb a masa. Ostrá čepel Santoku umožňuje cokoliv od pravidelných
Tento nůž patří mezi jeden z nejoblíbenějších nožů ve všech kulinářích po celém světě. Díky dutým výbrusům na čepeli, brání měkkým a tenkým plátkům, aby se přilepily | Je natolik univerzální, že krájení s ním, se stane tvou vášní. Nakrájíš s ním bylinky,
Tento nůž patří mezi jeden z nejoblíbenějších nožů ve všech kulinářích po celém světě. Díky dutým výbrusům na čepeli, brání měkkým a tenkým plátkům, aby se přilepily | Je natolik univerzální, že krájení s ním, se stane tvou vášní. Nakrájíš s ním bylinky,
Tento nůž patří mezi jeden z nejoblíbenějších nožů ve všech kulinářích po celém světě. Díky dutým výbrusům na čepeli, brání měkkým a tenkým plátkům, aby se přilepily | Je natolik univerzální, že krájení s ním, se stane tvou vášní. Nakrájíš s ním bylinky,
Tento nůž patří mezi jeden z nejoblíbenějších nožů ve všech kulinářích po celém světě. Díky dutým výbrusům na čepeli, brání měkkým a tenkým plátkům, aby se přilepily | Je natolik univerzální, že krájení s ním, se stane tvou vášní. Nakrájíš s ním bylinky,
Tento nůž patří mezi jeden z nejoblíbenějších nožů ve všech kulinářích po celém světě. Díky dutým výbrusům na čepeli, brání měkkým a tenkým plátkům, aby se přilepily | Je natolik univerzální, že krájení s ním, se stane tvou vášní. Nakrájíš s ním bylinky,
Precizně zpracovaný nůž Santoku z řady Epicure. Je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože
Unikátní kuchařský nůž Chai Dao kovaný z jednoho kusu speciálně tvrzené vysokouhlíkové oceli pro vynikající pevnost. | | Dokonalé vyvážení nože spolu s inovativním designem čepele a rukojeti Vám umožní pohodlnou práci a snadné krájení všech potravin
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože