Woody Kubus navlékací - domácí zvířata

Woody Kubus navlékací - domácí zvířata

Woody Kubus navlékací - domácí zvířata

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Woody Kubus navlékací - domácí zvířata - popis produktu

Obrázkové kostky Woody Kubus navlékací - domácí zvířata:Obrázkové kostky s pohádkovým motivem Krtečka a jeho přátel jsou klasickou a velmi oblíbenou hračkou pro malé děti. Dřevěné kostky jsou polepeny obrázky ze života oblíbených postaviček z knížek i filmů pro děti. Balení obsahuje celkem 6 obrázků, které slouží jako předloha k sestavení celkem 12 kostek. Jednotlivé kostky se k sobě skládají tak, aby výsledný obrázek souhlasil s předlohou.Obrázkové kostky Woody Kubus navlékací s motivem domácích zvířat jsou klasickou a velmi oblíbenou hračkou pro nejmenší. Dřevěné kostky jsou polepeny obrázky krávy, kočky, psa a ovce. Kostky se neskládají klasicky vedle sebe, ale na tyčky - pro děti tak představují jiný druh zábavy než klasické kostky a tedy i pestré vyžití. Dřevěné kostky Woody Kubus navlékací jsou vhodné pro děti již od 2 let a to nejen díky pestrým barvám. Tyčky mají bezpečnostní pojistku, díky které se ohnou v případě, že na ně dítě nechtěně upadne. Sada obsahuje celkem 9 kostek a na nich 4 obrázky. Je vyrobena z kvalitního dřeva. Jednotlivé kostky se k sobě skládají tak, aby výsledný obrázek souhlasil s předlohou.Klíčové vlastnosti obrázkových kostek Woody Kubus navlékací - domácí zvířataVeselé dřevěné kostky se dají navléci na přiložené tyčkyMotiv domácích zvířat učí děti poznávat světSada obsahuje 9 kvalitních dřevěných kostekTyčky se ohnou v případě, že na ně dítě upadnePro děti od 2 let věkuZábava i poučení s dřevěnými kostkami WoodyObrázky mají veselé motivy a jsou krásně barevné. Učí děti logice, soustředění a celkově procvičují jejich obratnost, motorické schopnosti a myšlení. Pořiďte jim hračku, která je ověřená časem a na kterou si pamatujete ze svých dětských let i vy.

Kubus Navlékací domácí zvířata

Navlékací kostičky jsou obohaceny obrázky zvířátek. Holčičky a kluci si je mohou nasouvat na tyčky kotvené ve stojánku. Po správném nasunutí by mělo na děti vykouknout i správně sestavené zvířátko. Tyčky jsou bezpečné, pokud by dítě nechtěno upadlo, tyčky se ohnou.

Kostičky jsou uloženy ve dřevěné krabičce.

Přednosti:

  • trénuje jemnou motoriku a koordinaci
  • rozvíjí představivost

Kupte dětem navlékací kostky Kubus!

Vhodné pro děti od 2 let Materiál: dřevo Počet dílů: 10 Velikost kostky: 4,5 cm Rozměry: 14 x 13,5 x 6 cm

Poskládejte si zvířátka z farmy – kravičku, pejska, kočičku, nebo ovečku. Kostičky se nasouvají na tři dřevěné kolíky. Záleží na Vašich dětech, co si sestaví jako první. Tato hračka podporuje rozvoj motoriky, manuální zručnost a fantazii. Kubus je vyroben z velice kvalitního dřeva.

Balení obsahuje:

  • celkem 9 kostiček

Parametry:

  • materiál: dřevo
  • rozměr sestaveného obrázku: 11,5 x 11,5 cm

Vhodné pro děti od 1 roku.

Woody Kubus navlékací - domácí zvířata

Klasický dětský kubus tvořený kostkami s obrázky má navíc funkci, kdy dítě navléká kostky na tyčky. Obrázky a design k tomuto výrobku pochází z dílny českého návrháře. Tyčky mají bezpečnostní funkci a v případě pádu dítěte na tyčku se ohnou.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Woody Kubus navlékací - domácí zvířata lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Woody, barevné provedení je mix barev, naleznete jej v e-shopu 4home.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Woody, v barvě mix barev, v nabídce prodejce 4home.cz a je navržen unisex.

Produkt Woody Kubus navlékací - domácí zvířata má EAN kód 8591864930555.

Woody Kubus navlékací - domácí zvířata - parametry produktu

Woody Kubus navlékací - domácí zvířata - historie ceny a dostupnosti

Woody Kubus navlékací - domácí zvířata - další zajímavé produkty

Woody Kubus navlékací - domácí zvířata - jak nakoupit nejvýhodnější?