Woody Házení kroužků

Woody Házení kroužků

Woody Házení kroužků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Woody Házení kroužků - popis produktu

Venkovní hra Woody Házení kroužků: Procvičte si svou obratnost, přesnost a dokonce i matematiku. Se svými dětmi můžete házet provazové kroužky na stojan ve tvaru kříže doma i na vaší zahradě. Stojan má devět různobarevných ostnů označených čísly. Jednotliví hráči se snaží kroužkem trefit na ostny, které jsou označeny co nejvyšším počtem bodů. Děti si při této hře procvičí své pohybové nadání, budou muset rozeznat barvu a dokonce si mohou procvičit počty. Tato sada je vyrobena z přírodních materiálů. Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. Klíčové vlastnostiHra pro děti i dospěléHrát můžete doma i venkuProcvičte si svou obratnost a trefuZopakujte si barvy a naučte se počítatHra je vyrobena jen z přírodních materiálůDoplňující informace:Velikost:49 cmVěk:3 + 

Házení kroužků

Trénujte a procvičujte svoji obratnost, motoriku a soustředění. Zábavná hra házení kroužků je určena pro děti i dospělé. Tato zábava je vhodná na zahradu i na doma. Cílem hry je házet 5 pletených provazových kroužků na dřevěný kříž s tyčkami a získat co nejvíce bodů. Hračka je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva.

Materiál: dřevo, provazVelikost kříže: 49 cm Věk: 3+

Woody Házení kroužků

Dřevěné hračky jsou oblíbené nejen dětmi, ale i rodiči. Hračky ze dřeva patří mezi zdravotně nezávadné hračky. Trénujte a procvičujte svoji obratnost, motoriku a soustředění.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Woody Házení kroužků

Zábavná dřevěná hra, jejímž účelem je strefit se kroužkem na kolík. Sada obsahuje dřevěný kříž s kolíky a pět pletených provazových kroužků.

Vhodné pro vnitřní i venkovní použití.

Vhodné pro děti od 3 let.

Materiál: dřevo Délka kříže: 48 cm

Zábavný způsob, jak trénovat obratnost. Cílem je házet 5 pletených provazových kroužků na dřevěný kříž s tyčkami a získat co nejvíce bodů.

Produkt Woody Házení kroužků lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Woody, barevná varianta je přírodní, v nabídce prodejce 4home.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Woody, barevné provedení je přírodní, naleznete jej v e-shopu 4home.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Woody Házení kroužků patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku Woody, barevná varianta je přírodní, v nabídce prodejce 4home.cz a je určen unisex.

Produkt Woody Házení kroužků má přiřazen EAN kód 8591864914104.

Woody Házení kroužků - parametry produktu

Woody Házení kroužků - historie ceny a dostupnosti

Woody Házení kroužků - další zajímavé produkty

Woody Házení kroužků - jak nakoupit nejvýhodnější?