WOMAR - Šátek na nošení dětí #64452

WOMAR - Šátek na nošení dětí #64452

WOMAR - Šátek na nošení dětí #64452

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 069 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WOMAR - Šátek na nošení dětí - popis produktu

Šátek na nošení dětí Womar Šátek - tyrkysový: Pláč, slzičky a velký křik. Miminko trvá na vaší blízkosti a chce být v náručí, ale vy potřebujete uvařit oběd, umýt nádobí a jít na vycházku s pejskem? Se šátkem na nošení dětí Womar - tyrkysový vás podobná situace nezaskočí. Díky navázání dítěte do šátku uspokojíte jeho potřeby a zároveň získáte potřebný prostor a volné ruce. S velikostí 490 cm je šátek optimální i pro rodiče s větší konfekční velikostí. Klíčové vlastnosti šátku na nošení dětí Womar - tyrkysovýPříjemný a krásný šátek Womar na nošení dětíPraktický pomocník při péči o dítěOceníte jej při dětský kolikách, růstu zoubků, horečkách, apod.Šátek vám bude oporou i při nakupování či procházkách s pejskemŠátek Womar je také skvělým módním doplňkem díky luxusní tyrkysové barvě šátku s moderním vzoremSe šátkem se můžete bez omezení vydat na hrad i rozhlednuDíky velikosti 490 cm je vhodný i pro rodiče s větší konfekční velikostíSložení šátku Womar tyrkysový je ze 100% bavlnyNosnost až 13 kgVhodný již od narození Pro děti od narození až po první krůčkyJiž od prvních okamžiků potřebuje miminko cítit blízkost, teplo a bezpečí maminčina těla. Nošení v šátku je pro děti zcela přirozené a většinou dětí je velmi kladně přijímáno. Šátek tělíčko děťátka jemně, ale pevně obepne a zajistí tak potřebnou oporu. Šátek Womar tyrkysový je vhodný již od narození, lze v něm ale nosit dítě až do 13 kg. Využijete jej tedy pro novorozence i batole, které se teprve rozchází a potřebuje občas poponést. Na hrad i do jeskyníSe šátkem vás nečekají žádná omezení pro výlety a dovolené. S kočárkem se na většinu českých hradů dostanete jen obtížně, se šátkem Womar tyrkysový však můžete vystoupat až na hradby, podívat se na blízkou rozhlednu či se vydat do punkevních jeskyní. Šátek je také vynikající pomocník pro babičky, které se mohou bát drobné novorozeně uchopit.

Univerzální šátek Womar je určen pro nošení dětí od narození do 13 kg (do 3 let). Šátek je elastický a pevný. Jeho výhodou je univerzální rozměr. Materiál: 100% bavlna. Délka cca 490 cm.

Produkt WOMAR - Šátek na nošení dětí #64452 označuje EAN kód 5902745531168.

WOMAR - Šátek na nošení dětí - parametry produktu

WOMAR - Šátek na nošení dětí - historie ceny a dostupnosti

WOMAR - Šátek na nošení dětí - další zajímavé produkty

WOMAR - Šátek na nošení dětí - jak nakoupit nejvýhodnější?