WOMAR - Šátek na nošení dětí Be Close tyrkysovo-grafitový

WOMAR - Šátek na nošení dětí Be Close tyrkysovo-grafitový

WOMAR - Šátek na nošení dětí Be Close tyrkysovo-grafitový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 453 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WOMAR - Šátek na nošení dětí Be Close tyrkysovo-grafitový - popis produktu

Šátek na nošení dětí Womar Šátek Be Close tyrkysovo-grafitový: Pláč, slzičky a velký křik. Miminko trvá na vaší blízkosti a chce být v náručí, ale vy potřebujete uvařit oběd, umýt nádobí a jít na vycházku s pejskem? Se šátkem na nošení dětí Womar tyrkysovo-grafitový vás podobná situace nezaskočí. Díky navázání dítěte do šátku uspokojíte jeho potřeby a zároveň získáte potřebný prostor a volné ruce.  Klíčové vlastnosti šátku na nošení dětí Womar Be Close tyrkysovo-grafitovýPříjemný a krásný šátek Womar na nošení dětíPraktický pomocník při péči o dítěOceníte jej při dětský kolikách, růstu zoubků, horečkách, apod.Šátek vám bude oporou i při nakupování či procházkách s pejskemVhodný také pro kojeníŠátek Womar je skvělým módním doplňkem díky luxusní tyrkysovo grafitové barvěSe šátkem se můžete bez omezení vydat na hrad i rozhlednuVelikost šátku je 240 cmSložení šátku Womar Be Close je ze 100% bavlnyNosnost šátku je až 13 kgVhodný pro děti již od hmotnosti 3,5 kg Pro děti od narození až po první krůčkyJiž od prvních okamžiků potřebuje miminko cítit blízkost, teplo a bezpečí maminčina těla. Nošení v šátku je pro děti zcela přirozené a většinou dětí je velmi kladně přijímáno. Šátek tělíčko děťátka jemně, ale pevně obepne a zajistí tak potřebnou oporu. Šátek Womar Be Close je vhodný již pro děti od 3,5 kg, lze v něm ale nosit dítě až do 13 kg. Využijete jej tedy pro novorozence i batole, které se teprve rozchází a potřebuje občas poponést. Na hrad i do jeskyníSe šátkem vás nečekají žádná omezení pro výlety a dovolené. S kočárkem se na většinu českých hradů dostanete jen obtížně, se šátkem Womar Be Close však můžete vystoupat až na hradby, podívat se na blízkou rozhlednu či se vydat do punkevních jeskyní. Šátek je také vynikající pomocník pro babičky, které se mohou bát drobné novorozeně uchopit.

Univerzální šátek Womar je určen pro nošení dětí od 3,5 do 13 kg (do 2 let). Šátek je elastický a pevný. Jeho výhodou je univerzalní rozměr. Materiál: 100% bavlna. Délka cca 240 cm.

Produkt WOMAR - Šátek na nošení dětí Be Close tyrkysovo-grafitový popisuje EAN kód 5902745540702.

WOMAR - Šátek na nošení dětí Be Close tyrkysovo-grafitový - parametry produktu

WOMAR - Šátek na nošení dětí Be Close tyrkysovo-grafitový - historie ceny a dostupnosti

WOMAR - Šátek na nošení dětí Be Close tyrkysovo-grafitový - další zajímavé produkty

WOMAR - Šátek na nošení dětí Be Close tyrkysovo-grafitový - jak nakoupit nejvýhodnější?