Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá

Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá

Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá - popis produktu

Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá

Více než jen váha Pokud jste zastáncem aktivního fitness životního stylu, tak vás jistě zajímá více informací o vašem těle než pouhý trend změny tělesné hmotnosti. Chytrá osobní váha Withings Body+ umožní získat přehled o zastoupení tuku, svaloviny, zadržení vody a objemu kostí ve vašem těle. Pomocí těchto doplňujících informací lze optimalizovat cvičební plán, nebo měnit denní návyky tak, abyste úspěšně dosáhli vysněného cíle.

V aplikaci Health Mate, skrze kterou se mimo jiné zapisuje každé jednotlivé vážení, můžete také zapisovat váš kalorický příjem a počítat tak celkovou kalorickou bilanci. Samotná váha se pyšní vysokou přesností s maximální odchylkou až 0,1 kg. Takhle přesného měření je dosaženo také díky kontrole správného postoje uprostřed na váze, ale i za pomoci gravitační kompenzace. V závislosti na lokalitě je variabilita přitažlivé síly vyčíslena až na poměrně zásadních 400 g.

Nabídne také těhotenský mód pro přesné sledovaní hmotnosti v období očekávání. Po uplynutí určité doby můžete vážit i vaše malé potomky. Váha nabízí režim vážení dětí, ve kterém vážíte sebe s dítětem v náručí, čímž získáte jeho hmotnost. Podporuje také řadu dalších aplikací, do kterých lze získaná data připojit. Drobným potěšením může také být zobrazení aktuálního počasí na vlastní obrazovce či napájení čtyřmi standardními* AAA bateriemi, se kterými vydrží fungovat až 18 měsíců**.

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá má přiřazen EAN kód 3700546702389.

Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá - parametry produktu

Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá - historie ceny a dostupnosti

Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá - další zajímavé produkty

Withings Body+ Full Body Composition WiFi váha černá - jak nakoupit nejvýhodnější?