Holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential 5 ks

Holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential 5 ks

Holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential 5 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential 5 ks - popis produktu

Dámy, chystáte se na rande a hledáte způsob, jak se na něj rychle a jednoduše připravit? Dopřejte si jedinečnou péči ať už jste kdekoliv a objevte tento jedinečný holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential pro ženy, který podpoří váš jakýkoliv záměr. Jednorázový strojek je cenově dostupný a spolehlivý nástroj pro dosažení dokonale hladkého oholení. Je ideální pro celé tělo, včetně intimních partií. Chlubí se hned dvěma ostrými břity a unikátní lištou Push Clean, která odstraňuje usazeniny mezi čepelemi. Jednoduchým stisknutím vrchní části tak vytlačíte zaseklé chloupky. Zvlhčující proužek s obsahem Aloe Vera minimalizuje podráždění pokožky. Aloe má navíc protialergické a protizánětlivé účinky, ničí bakterie, viry a plísně, skvěle hydratuje a v neposlední řadě snižuje krvácení a urychluje hojení. Jistě vás potěší příjemná pogumovaná rukojeť s protiskluzovou úpravou, díky které vám nabídne pohodlnou manipulaci. Ke všemu je vyrobena z 65% z recyklovaného plastu. Průhledný ochranný kryt jej udrží v čistotě i na cestách, pokud si jej budete chtít vzít s sebou do kabelky. V balení naleznete 5 kusů. Používejte s gelem nebo pěnou na holení pro změkčení chloupků před holením. Dopřejte své pokožce svěží pocit a vnímejte každé pohlazení jako dotek hedvábí. Proč si vybrat holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential: úžasný jednorázový dámský strojek pro dokonale hladké a rychlé oholení vhodný na celé tělo včetně intimních partií dva ostré břity s unikátní lištou Push Clean pro rychlé čištění hydratační proužek s obsahem Aloe Vera minimalizuje podráždění pokožky ochranný kryt jej udrží v čistotě i během cestování pogumovaná protiskluzová rukojeť usnadňuje manipulaci vyrobena z 65% z recyklovaného plastu 5 kusů v balení Parametry: Barva: bílá, růžová Materiál: kov, plast Rozměry: celková délka 11,7 cm, délka strojku 4,1 cm, šířka strojku 1 cm Obsah: 5 ks Složení proužku: PEG-115M, PEG-100, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, Cyclodextrin, Tocopherol

Tento produkt naleznete ve skupině Holící strojky, je v nabídce značky Wilkinson Sword, barevné provedení je bílá, růžová, materiál je kov, Plast v nabídce e-shopu Flagranti.cz.

Produkt Holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential 5 ks má EAN kód 5010189105125.

Holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential 5 ks - parametry produktu

pro kohopro ženy
druhholení
typholící strojek
vlastnostidepilační
balení5 ks
barvabílá,růžová
materiálkov, plast
KategoriePláště, Holící strojky
ZnačkaWilkinson Sword
Barvabílá, růžová
Materiálkov, Plast
E-shopFlagranti.cz
EAN5010189105125

Holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential 5 ks - historie ceny a dostupnosti

Holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential 5 ks - další zajímavé produkty

Holicí strojek WILKINSON Sword Extra 2 Beauty Essential 5 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?


Vstupujete na stránky podléhající věkovému omezení

Vstupem do tohoto oddělení bezvýhradně souhlasíte a potvrzujete, že jste dosáhli věku 18 let, případně 21 let tam, kde je to vyžadováno zákonem, dále že sem vstupujete dobrovolně a že neumožníte přístup do tohoto oddělení nezletilým osobám.

Odejít