Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků

Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků

Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků - popis produktu

DOMINO

Domino s motivem Krtka od výrobce Detoa. Sada obsahuje celkem 28 dřevěných dílků s pěkně zpracovanými obrázky, které jsou uloženy v praktické dřevěné krabičce. Přikládejte stejné obrázky k sobě, zbavte se všech svých kartiček a staňte se vítězem. Hra bude bavit malé i velké. Vhodná je pro děti od 3 let. 

Materiál: dřevo

Počet dílků: 28

Věk: 3+

Určení: pro kluky i holky 

Klasické domino, tentokrát s oblíbeným Krtečkem. Dvacet osm dřevěných dílků si děti mohou návazně skládat za sebe, a to tak, aby se co nejrychleji zbavili svých destiček.

Komu se to podaří jako prvnímu, vyhrává.

Kupte dětem domino s Krtečkem a zahrejte si s nimi!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Počet dílů: 28 Počet hráčů: 2+ Délka hry: cca 20 min. Rozměry balení: 18,5 x 5 x 10 cm

Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků v dřevěné krabičce 18x11x5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku Detoa, Teddies, v nabídce prodejce 4kids.cz, Kokiskashop.cz a je určen unisex.

Produkt Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky Detoa, Teddies, naleznete ho u prodejce 4kids.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků popisuje EAN kód 4260286392237.

Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků - parametry produktu

Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků - historie ceny a dostupnosti

Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků - další zajímavé produkty

Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků - jak nakoupit nejvýhodnější?