WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml

WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml

WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 497 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml - popis produktu

Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive Weleda 150 ml  Jemné mléko na opalování bez parfemace s ochranným faktorem SPF 30 spolehlivě chrání citlivou dětskou pokožku před poškozením UVA a UVB zářením. Obsahuje pouze minerální UV filtry s faktorem SPF 30, které poskytují pokožce vysokou ochranu před UVA a UVB zářením ihned po nanesení. Výtažek z plesnivce alpského působí jako antioxidant, chrání pokožku před poškozením UV zářením, chrání DNA, zmírňuje stárnutí pokožky a tvorbu vrásek. Rostlinné oleje ze slunečnice a kokosu v BIO kvalitě udržují pokožku hydratovanou a zlepšují její ochranu. Opalovací mléko je navíc vysoce voděodolné, což jistě potěší zejména malé děti, které si rády hrají ve vodě. Díky složení bez nanočástic a parfémů je vhodné i pro velmi citlivou pokožku. Přípravek začíná chránit pokožku ihned po nanesení. Obsahuje minerální UV filtry, které vytvářejí na pokožce jemný bílý film. U miminek a malých dětí je tento bílý efekt výhodou, protože rodiče vidí, jestli je jejich dítě natřené dostatečným množstvím opalovacího přípravku. Film je přirozená vlastnost minerálních UV filtrů, které fungují na principu odrazu světla. Přípravek lze používat už od prvního dne narození. Je však třeba pamatovat na to, že by miminka a malé děti neměly být vystavovány přímému slunci a měly by být chráněny oblečením a opalovacím krémem s vysokým ochranným faktorem. Dermatologicky a klinicky testováno na snášenlivost pokožkou. Vhodné pro vegany. Aplikace: Před opalováním jemně naneste na všechny části těla. Nechejte přípravek plně vstřebat do pokožky. Pro udržení ochrany pokožky, zejména po koupání, aplikujte přípravek opakovaně. Pro zabezpečení stálé ochrany je potřeba opalovací mléko nanášet opakovaně, protože vlivem vody nebo potu se jeho účinek snižuje. Zabraňte kontaktu s oděvem. Složení: Voda, kaprylové | kaprinové triglyceridy, oxid titaničitý, slunečnicový olej, glycerín, kokosový olej, alkohol, kyselina polyhydroxystearová, polyglyceryl-3 polyricinoleát, nezmýdelnitelný podíl olivového oleje, kyselina stearová, oxid hlinitý (alumina), extrakt z květů | listů | stonků plesnivce alpského, síran hořečnatý, glyceryl kaprylát, hydrogenovaný řepkový olej. Certifikovaná přírodní kosmetika. Nositel certifikátu NATRUE - garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfémy ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Opalovací mléko WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml: WELEDA dětské mléko na opalování Sensitive má ochranný faktor SPF 30. Je bez parfemace a díky absenci nanočástic je vhodné i pro citlivou pokožku. Ihned po nanesení chrání pokožku vašeho dítěte před UVA a UVB zářením. Součástí mléka je výtažek z BIO protěže alpské, která pomáhá pleť chránit a má antioxidační účinky. Dále obsahuje BIO slunečnicový a kokosový olej. Ty pokožku hydratují, vyživují, zanechají ji hladkou a navíc zabraňují stárnutí pleti. Díky obsahu minerálních UV filtrů přípravek po nanesení zanechá ochranný bílý film. Mléko na opalování je vysoce voděodolné, po plavání je však vhodné vrstvu obnovit. Klíčové vlastnosti WELEDA dětského mléka na opalováníopalovací mléko s ochranným faktorem SPF 30vysoce voděodolnéSensitive - určeno pro dětskou a citlivou pokožkuchrání před škodlivými paprsky ihned po naneseníBIO protěž alpská má antioxidační účinky a chrání pleťBIO slunečnicový a kokosový olej hydratují a vyživují pokožkuSložení:Voda, Kaprylové/Kaprinové triglyceridy, Oxid titaničitý, Slunečnicový olej, Alkohol, Glycerin, Kokosový olej, Polyglyceryl-3 Polyricinoleát, Kyselina polyhydroxystearová, Nezmýdelnitelný podíl olivového oleje, Bambucké máslo, Kyselina stearová, Extrakt květů/listů/stonků protěže alpské, Síran hořečnatý, Kyselina mléčná, Hydrogenovaný řepkový olej, Glyceryl kaprylát, Kaproyl/Lauroyl laktylát sodný, Oxid hlinitý (Alumina)

Vysoce voděodolné tělové mléko na opalování SPF 30 pro děti. Bez parfemace Poskytuje spolehlivou ochranu proti UVA a UVB paprskům ihned po aplikaci Obsahuje pouze minerální UV filtry bez nanočástic Vhodné pro velmi citlivou pokožku Vhodné pro vegany Objem 150 ml

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky WELEDA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Bioruze.cz a je přizpůsoben .

Produkt WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml patří do skupiny produktů Tělový krém, patří značce WELEDA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Bioruze.cz a je navržen .

Tento produkt se nachází v kategorii Tělová mléka od značky WELEDA, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Bioruze.cz a je přizpůsoben .

Produkt WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml označuje EAN kód 4001638500258.

WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml - parametry produktu

WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml - historie ceny a dostupnosti

WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml - další zajímavé produkty

WELEDA Dětské mléko na opalování SPF 30 Sensitive 150 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?