Weber litinová plancha pro grily Traveler

Weber litinová plancha pro grily Traveler

Weber litinová plancha pro grily Traveler

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 609 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Weber litinová plancha pro grily Traveler - popis produktu

Tento litinový grilovací tál nahrazuje jednu stranu standardního grilovacího roštu, který se nachází ve Vašem grilu. Svým tvarem dokonale odpovídá tvaru grilu, takže jej jednoduše posadíte nad hořáky. V balení je obsažena jedna litinová deska pro výměnu jedné strany grilovacího roštu. Na grilovacím tálu můžete připravovat různé pokrmy. Určen je především pro menší jídla, která by na grilovacím roštu mohla propadnout mezerami. Můžete si na něm tak nachystat výbornou grilovanou zeleninu či třeba krevety. Samozřejmě na něm můžete grilovat i klasické kusy masa jako krkovičku. Litina, ze které je tento produkt vyroben, má povrchovou úpravu, a to konkrétně tu, že je do hladka smaltovaná porcelánem. Nevyžaduje tedy velké množství tuku před přípravou jídla a zaručuje minimální připálení a také velice snadně čištění - můžete ji dát i do myčky. Na grilovacím tálu jsou dírky pro odtok tuků z desky. Je určen pro plynové grily Weber Traveler a Weber Traveler Stealth. Rozměry:  31,5 cm x 34,5 cm

Produkt Weber litinová plancha pro grily Traveler patří do skupiny produktů Grilovací nářadí v nabídce e-shopu TopGrily.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Grilovací rošty, v nabídce prodejce TopGrily.cz.

Weber litinová plancha pro grily Traveler - parametry produktu

Weber litinová plancha pro grily Traveler - historie ceny a dostupnosti

Weber litinová plancha pro grily Traveler - další zajímavé produkty

Weber litinová plancha pro grily Traveler - jak nakoupit nejvýhodnější?