Wahl Elegantní zastřihovač s 3 holícími hlavami na baterie (Wahl Groomsman Pro WHL-9855-1216)

Wahl Elegantní zastřihovač s 3 holícími hlavami na baterie (Wahl Groomsman Pro WHL-9855-1216) - popis produktu

Zastřihovač Wahl 9855-1216 GROOMSMAN PRO:Kvalitní akumulátorový zastřihovač Wahl 9855-1216 Groomsman Pro se třemi holícími hlavami je vhodný pro úpravu chloupků a vlasů na celém těle. Zastřihovač je vybaven setem ocelových nožů a čtyřmi zastřihovacími hřebeny s výškou střihu od 3 mm do 12 mm. Pánové ocení i zastřihovač vousů, set nástavců na detailní holení, nástavec s dvojitou planžetou, hřeben na vousy, odkládací stojánek, nabíječku a pro snadné čištění také čistící kartáček a promazávací olej.Kvalitní akumulátorový strojek Wahl 9855-1216 GROOMSMAN PRO se čtyřmi holícími hlavami je vhodný pro úpravu chloupků a vlasů na celém těle. Zastřihovač je vybaven setem samoostřicích ocelových nožů a čtyřmi zastřihovacími hřebeny s výškou střihu od 3 mm do 12 mm. Pánové ocení jeho kompletní výbavu i se zastřihovačem vousů, setem nástavců na detailní holení, nástavcem s dvojitou planžetou, hřebenem na vousy, odkládacím stojánkem a nabíječkou. Pro snadné čištění je ke strojku na vlasy Wahl přiložen i čistící kartáček a promazávací olej. Holicí strojek na tělo Wahl Groomsman Pro s NiMh akumulátorem vydrží po nabití v provozu 60 minut.Klíčové vlastnosti holicího strojku na tělo Wahl 9855-1216 GROOMSMAN PROKvalitní akumulátorový zastřihovač chloupků na celém těleWahl 9855-1216 GROOMSMAN PRO se čtyřmi holicími hlavamiVybaven setem samoostřicích ocelových nožůHolicí strojek na tělo se 4 zastřihovacími hřebeny pro výšky střihu od 3 do 12 mmS bohatým příslušenstvím, včetně pomůcek pro snadnou údržbuStrojek na vlasy Wahl Groomsman Pro vydrží v provozu 60 minutAmerická kvalita jménem WahlWahl je americká značka vyrábějící spolehlivé holicí a zastřihovací strojky po více než 100 let. Její zakladatel Leo J. Wahl si tehdy uvědomil, že malé elektromagnetické motorky, které původně použil pro výrobu masážního přístroje, by mohli usnadni práci i holičům. Vylepšené nástroje pro úpravu vousů a vlasů se staly velmi rychle oblíbenými a značka se brzy dostala mezi špičky na trhu. Holicí strojky na vlasy a vousy Wahl jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, mají dokonale přesné a perfektně ostré břity a v bezdrátových přístrojích jsou instalovány špičkové převážně Li-Ion akumulátory.Šířka záběru:30 mmObsah balení:Holící strojek WAHL 9855-1216 GROOMSMAN PRO4× zastřihovací nástavec - na vousy s nastavitelnou výškou střihu v 6 pozicích 3 - 16 mm a 3 individuální nástavce na holení vousů: na strniště, střední výška a pro úplné oholení4× holicí hlava s nastavitelnou výškou 1 - 12 mmHřeben na vousyČistící kartáčekOlej na čištěníOdkládací stojánekNabíječka

Wahl Groomsman Pro je dobíjecí All In One zastřihovač se 4 výměnými nástavci. S tímto versatilním strojkem můžete definovat tvar svých vousů pomocí zastřihovacího nože, provést detailní práci díky zastřihovací hlavici pro detaily, získat ultrablízké oholení s dvoubodovým holicím nástavcem a odstranit nosní či ušní chloupky otočnou hlavicí. Strojek poskytuje precizní holení s rovnoměrným výsledkem díky přesným samoostřícím nožům z vysokouhlíkové oceli. Vysoce výkonná dobíjecí baterie nabízí 60 minut bezšňůrového provozu. Produkt disponuje ergonomickým designem s měkkým povrchem pro maximální pohodlí.  doba nabíjení: 12 hodin výdrž na baterii: 60 minut délka střihu bez nástavců: 0.7 mm šířka střihu: 30 mm přívod: 230 V hmotnost: 110 g Balení obsahuje: Zastřihovací nůž, otočnou hlavici, detailní trimovací hlavici, dvoubodový holicí nástavec, 3 nástavce na vedení, variabilní vodící nástavec a doplňky. WAHL Wahl Professional je firma z USA založená roku 1919 Leem J. Wahlem, jenž si jako první patentoval elektrický stříhací strojek. Překotným vývojem se Wahl stal lídrem výroby profesionálních stříhacích strojk nejen v USA, ale po celém světě. Jako první firma na světě přisla roku 1967 s bezdrátovým akumulátorovým strojkem a o tři roky později jej nabídla k prodeji, čímž ovládla trh se strojky v celém USA. Kromě stříhacích strojků vynalezl Wahl také kulmu na vlasy a firma se zaměřila také na vysoušeče vlasů. V roce 1996 Wahl koupil svého největšího rivala, německou firmu Moser a Ermila, čmž se stal největším výrobcem stříhacích strojků na světě.  Wahl dnes zaměstnává 2200 lidí a vlastní více než 100 patentů, což firmě dává náskok před svou konkurencí.

Se setem Wahl Groomsman Pro dostanete vše potřebné k úpravě celého těla.

Tento produkt se nachází v kategorii Zastřihovače na vlasy, vyrábí jej značka Wahl, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz, Alza.cz, Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Navlas.cz a je designován .

Produkt Wahl Elegantní zastřihovač s 3 holícími hlavami na baterie (Wahl Groomsman Pro WHL-9855-1216) lze nalézt mezi produkty ve skupině Zastřihovače vlasů, je v nabídce značky Wahl, v nabídce prodejce Tonerpartner.cz, Alza.cz, Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Navlas.cz a je určen .

Produkt Wahl Elegantní zastřihovač s 3 holícími hlavami na baterie (Wahl Groomsman Pro WHL-9855-1216) popisuje EAN kód 4015110007517.

Wahl Elegantní zastřihovač s 3 holícími hlavami na baterie (Wahl Groomsman Pro WHL-9855-1216) - parametry produktu

Wahl Elegantní zastřihovač s 3 holícími hlavami na baterie (Wahl Groomsman Pro WHL-9855-1216) - historie ceny a dostupnosti

Wahl Elegantní zastřihovač s 3 holícími hlavami na baterie (Wahl Groomsman Pro WHL-9855-1216) - další zajímavé produkty

Wahl Elegantní zastřihovač s 3 holícími hlavami na baterie (Wahl Groomsman Pro WHL-9855-1216) - jak nakoupit nejvýhodnější?