Wagyu hovězí flank Steak, Austrálie

Wagyu hovězí flank Steak, Austrálie

Wagyu hovězí flank Steak, Austrálie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Wagyu hovězí flank Steak, Austrálie - popis produktu

Flank steak, nebo taky česky hovězí pupek, je dlouhý a plochý libový plátek masa ze spodních břišních svalů zvířete. Výborně se hodí ke grilování, využít jej lze i k mnoha dalším úpravám. Toto 'Australské Wagyu' není zcela pravé, Japonské Wagyu, jak ho možná znáte. Má k němu na půl cesty tím, že chovatelé vzali Japonskou Wagyu krávu, Australského býka a ejhle, vznikne Australské Wagyu. Je jemnější něž obyčejný flank steak, ale ne tak plně mramorované tukem jako to Japonské. To taky odráží cenu tohoto krásného kusu masa.  Náš doporučený způsob přípravy - flank celý dáme na gril a až po ugrilování jej filírujeme a podáváme nařezaný na plátky. U nás na kurzech grilování tomuto druhu masa říkáme 'rodinný' steak. Má totiž v jednotlivých svých částech trošku rozdílnou výšku a na krajích se tak propeče víc než v prostřední části. Díky tomu si z nafilírovaného masa může každý vybrat to pro sebe nejlépe propečené - rare, medium, well done. Maso se snažíme držet na prodejně neustále skladem, ale nebývá to úplně 100% pravidlo. Proto pokud chcete mít jistotu, že na Vás maso u nás na prodejně bude čekat, doporučujeme si ho objednat alespoň 4 pracovní dny předem. Maso na eshopu je určené pouze k osobnímu odběru na prodejně, nelze jej bohužel posílat s doručením na adresu. Cena za 1 kg je 1699 Kč. Většina balení má kolem 2300 gramů a obshauje 2 flanky, tudíž je průměrná cena jednoho vakuovaného balení kolem 3800 kč. Skladujte při teplotě ideálně od 0 do +2 °C, po kratší dobu (pár dnů) může být i v lednici do +4 °C. Pouze při teplotě těsně nad 0 °C si vakuované hovězí maso mokrého zrání může udržet několikaměsíční trvanlivost deklarovanou producentem. Původ: Austrálie Zrání: Mokré, minimálně 21 dnů Foto je pouze ilustrativní. Každý kus se drobně liší podle plemene, pohlaví i stáří zvířete a je jedinečný.

Wagyu hovězí flank Steak, Austrálie - parametry produktu

Množství
KategorieKoření, Omáčka

Wagyu hovězí flank Steak, Austrálie - historie ceny a dostupnosti

Wagyu hovězí flank Steak, Austrálie - další zajímavé produkty

Wagyu hovězí flank Steak, Austrálie - jak nakoupit nejvýhodnější?