VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky)

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky)

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - popis produktu

Chodítko Vtech Chodítko - Uč se a poznávej SK:  Nejprodávanější chodítko na světě od Vtech splní i ta nejtajnější přání vašeho děťátka! Nyní má i nastavitelnou rychlost koleček.Nejprodávanější chodítko na světě od Vtech splní i ta nejtajnější přání vašeho děťátka! Nyní má i nastavitelnou rychlost koleček. Uspořádání tlačítek podporuje správný vývoj jemné motoriky dítěte. Učí poznávat tvary, barvy a rozvíjí koordinaci očí s rukama. Děti poznávají zvířátka, barvy, hudbu, tvary i čísla. Roztomilé fráze povzbuzují děti k prvním slůvkům. Odnímatelný čelní panel umožňuje skvělou zábavu i ještě nechodícím dětem. Chodítko roste s dítětem od chvíle, kdy začne sedět, až do období stabilní chůze. Podporuje manuální zručnost dítěte a rozvoj hrubé i jemné motoriky. Klíčové vlastnostiSlovenská verzeDoporučený věk od 6 do 36 měsíců Odnímatelný panel může využít i nechodící dítěPoznávání tvarů, barev, zvířat, hudby i číselRoztomilé frázeNastavitelná rychlost kolečekJedinečná stabilitaTelefonní sluchátko, otočná ozubená kolečka a barevné piano 

Chodítko Uč se a poznávej ve slovenské verzi

VTech chodítko s modrými kolečky, zeleným madlem a odnímatelným předním panelem. Pomocník pro první krůčky i zábavná plocha pro hraní, plná koleček, tlačítek, válečků. Ty mohou děti mačkat, rozvíjet vnímání příčiny a následku, trénovat motoriku. Mohou rozpoznávat první písmenka, číslice, barvy a zvířátka.

Přednosti:

  • Vtech chodítko splňuje všechny předpisy vyžadované EU
  • splňuje předpisy ČR pro bezpečnost a nezávadnost hraček

Kupte dětem chodítko Uč se a poznávej!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: plast Baterie: 3x AA (nejsou součástí) Rozměry: 42 x 36 x 46 cm Rozměry balení: 53 x 38 x 15 cm

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky), Pro děti od: 9 měsíců

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Vtech, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Market-24.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) označuje EAN kód 3417768770378.

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - parametry produktu

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - historie ceny a dostupnosti

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - další zajímavé produkty

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - jak nakoupit nejvýhodnější?