Albi Všechny divy světa

Albi Všechny divy světa

Albi Všechny divy světa

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 379 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Všechny divy světa - popis produktu

Vědomostní hra Všechny divy světa: Máte rádi cestování a poznávání nových krásných míst? Pak si nenechte ujít báječnou kvízovou hru Všechny divy světa, která vás zavede na 195 nejpozoruhodnějších míst napříč celým světem. Hra obsahuje 195 karet s divy světa a vaším úkolem bude zařadit fotografii do správného kontinentu. Za správné odpovědi získáváte bod. Pokud si náhodou nebudete jisti, pomůže vám jedna ze tří nápověd. Společenskou hru Všechny divy světa si může zahrát 2 - 6 hráčů od 12 let. Jedna hra vám zabere přibližně 20 minut.  Klíčové vlastnosti společenské hry Všechny divy světaKvízová hra Všechny divy světaVhodná pro milovníky cestování a poznávání nových místHra seznámí hráče se 195 pozoruhodnými místy světaÚkolem hráčů je pojmenovat a zařadit fotografie do správného kontinentu3 druhy nápovědHra Všechny divy světa je vhodná pro 2 - 6 hráčůDoporučený věk 12 letDoba jedné hry je cca 20 minut  Obsah balení195 karet s divy světa6 kontinentálních desekMapa světaPravidla hry 

Kvízová hra, ve které hráči využijí znalostí divů světa.

Tentokrát je hra v české verzi.

Úkolem hráčů je zobrazený div na fotografii pojmenovat a následně ho přiřadit ke správnému kontinentu. Malí cestovatelé se mohou pomocí hry seznámit s 200 ojedinělými místy na světě. Pokud si neví hráči s otázkou rady, má k dispozici nápovědu.

Kdo získá nejvíce bodů, vyhrává.

Kupte dětem kvízovou hru a hrajte s nimi!

Vhodné prod děti od 8 let Počet hráčů: 2 – 6 Průměrná doby hry: 20+ min. Rozměry balení: 16 x 22 x 4 cm

Kvízová hra Všechny divy světa je vhodná pro každého, kdo rád cestuje a poznává nová místa. Prostřednictvím hry se seznámíte se 195 nejpozoruhodnějšími místy napříč celým světem. Vaším úkolem je dané místo z fotografie pojmenovat a zařadit do správného kontinentu. Čím více toho víte, tím více bodů získáte. Pokud si nebudete s místem vědět rady, nezoufejte. K dispozici vám bude trojice nápověd.  Hra Všechny divy světa obsahuje: 195 karet s divy světa, 6 kontinentálních desek, mapu světa a pravidla.

Procestujte celý svět snadno a rychle se svižnou kvízovou hrou určené všem nadšeným dobrodruhům!

Produkt Albi Všechny divy světa patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Albi Všechny divy světa má EAN kód 8590228039965.

Albi Všechny divy světa - parametry produktu

Albi Všechny divy světa - historie ceny a dostupnosti

Albi Všechny divy světa - další zajímavé produkty

Albi Všechny divy světa - jak nakoupit nejvýhodnější?