Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green

Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green

Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green - popis produktu

Winsor & Newton Artisan Water Mixable Oil Colour je originální olejová barva vyrobená z modifikovaného lněného a světlicového oleje. Díky tomu lze pracovat s barvami bez nebezpečných rozpouštědel a můžete použít k ředění barev vodu. Jinak ale barva vypadá a chová se prakticky nerozeznatelně od běžné olejové barvy. Má podobnou výraznost, konzistenci, světlostálost, krycí schopnosti i dobu schnutí. Jejich využití najdou především umělci, kteří sdílejí pracovní prostor nebo nemohou použít klasická rozpouštědla ve škole či doma. Doporučujeme také pro lidi, kteří mají problém s použitím běžným olejových barev za zdravotních důvodů. Nabízíme v tubách o velikosti 37ml, ve škále 40 odstínů. Pro ředění a úpravy barev používejte média Artisan, nepoužívejte běžná média pro olejové barvy. V nabídce médií Artisan najdete lněný olej, média i lak.

Produkt Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green patří do skupiny produktů Olejové barvy, patří značce Artikon,Winsor & Newton, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Olivové oleje, patří značce Artikon,Winsor & Newton, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz.

Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green - parametry produktu

Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green - historie ceny a dostupnosti

Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green - další zajímavé produkty

Vodou ředitelná olejová barva Artisan 37ml – 447 olive green - jak nakoupit nejvýhodnější?