Teddies Vkládací kostka Mimi 1

Teddies Vkládací kostka Mimi 1

Teddies Vkládací kostka Mimi 1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 143 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Teddies Vkládací kostka Mimi 1 - popis produktu

Modročervená plastová kostka má oddělitelné stěny a děti si ji mohou skládat a rozkládat. Pokud je kostka složená, vkládají si děti jednotlivé tvary do příslušných otvorů. Trénují si tak jemnou motoriku a trpělivost. Rozměry kostky jsou 13 x 13 x 13 cm. Vhodné pro děti od 1 roku.

Vkládací kostka

  • Vhodná pro děti od 1 roku
  • Vyrobena z nezávadného barevného plastu
  • Lze rozložit i složit
  • Má různé otvory, do kterých se vkládají příslušné tvary
  • Rozměr kostky 13 x 13 x 13 cm
  • Trénuje jemnou motoriku a trpělivost dětí

Klasická plastová vkládací kostka, která by neměla chybět v pokoji žádného dítěte. 6 stran, které se spojí ozubenými okraji a vytvoří se vkládací kostka Tato jednoduchá hra rozvíjí zábavnou formou trpělivost, orientaci v celku, logické myšlení a motoriku. Balení obsahuje skládací tvary pro kostku a tvary, které lze prostrkávat otvoryVhodné pro děti od 6 měsíců.Technické údaje:Měs. 06Obsah balení:Vkládací kostka Mimi 1 plast 12,5x12,5x12,5cm 6m+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Vkládačka Vkládací kostka Mimi : Pestrobarevná kostka, která je opatřena otvory, do kterých se vkládají přiložené tvary. Všech 6 stran kostky napomáhá k rozvoji jemné motoriky a logického myšlení. Cílem hry je prostrkávat přiložené tvary příslušnými otvory. Hračka je vyrobená z kvalitního plastu a je vhodná pro děti od 6 měsíců. Klíčové vlastnosti hračky pro nejmenší - vkládací kostka MimiBarevná plastová kostkaKostka má otvory, kterými se prostrkávají příslušné tvaryRozvíjí logické myšlení a manuální zručnostJe vyrobena z kvalitního plastuVhodné pro děti od 6 měsícůRozměr:12,5 × 12,5 × 12,5 cm

Velká plastová vkládačka s mnoha tvary. Vhodné pro děti od 1 roku. Vyrobeno z plastu. Rozměry jsou 13 x 13 x 13 cm.

Produkt Teddies Vkládací kostka Mimi 1 patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Chemoplast, Teddies, Vista, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Chemoplast, Teddies, Vista, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Teddies Vkládací kostka Mimi 1 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Chemoplast, Teddies, Vista, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Teddies Vkládací kostka Mimi 1 označuje EAN kód 8595018900968.

Teddies Vkládací kostka Mimi 1 - parametry produktu

Teddies Vkládací kostka Mimi 1 - historie ceny a dostupnosti

Teddies Vkládací kostka Mimi 1 - další zajímavé produkty

Teddies Vkládací kostka Mimi 1 - jak nakoupit nejvýhodnější?