VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý

VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý

VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 359 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý - popis produktu

Stojan VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý:Pokud chcete stojan na deštníky, který je stabilní, přitom ale lehký, zvolte si právě tento model Victoria. Bude vám výborným pomocníkem v domácnosti, na chatě nebo v kanceláři.Pokud chcete stojan na deštníky, který je stabilní, přitom ale lehký, zvolte si právě tento model Victoria. Bude vám výborným pomocníkem v domácnosti, na chatě nebo v kanceláři. Neváhejte zvolit právě tento produkt v černém barevném provedení, jehož elegantní design bude slušet každému místečku domu. Za hlavní plus je zde považována vysoká odolnost kovového materiálu, z něhož je stojan vyrobený. Drátěný stojan se svým provedením hodí k tmavému i světlejšímu nábytku či podlaze. Klíčové vlastnostiStylový vzhledOdolný kovový materiálMožnost ukládat více deštníkůVýjimečnostČerný stojan na deštníky Victoria je funkčním vybavením, zároveň však plní funkci designového prvku domácnosti i kanceláře. 

Produkt VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý lze nalézt mezi produkty ve skupině Deštníky -, patří pod značku VICTORIA v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý označuje EAN kód 6926532001268.

VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý - parametry produktu

VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý - historie ceny a dostupnosti

VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý - další zajímavé produkty

VICTORIA drátěný stojan na deštníky, černý - jak nakoupit nejvýhodnější?