Victor Starter #154196

Victor Starter #154196

Victor Starter #154196

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 220 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Victor Starter - popis produktu

Badmintonová raketa Victor Starter:Hledáte raketu, jež vám usnadní dosažení pokroku v badmintonu? Badmintonová raketa Victor by vás rozhodně mohla zaujmout. Díky svému inovativnímu designu a užitečným vlastnostem je určena pro univerzální styl hry. Raketu využijí zejména junioři, kteří se s badmintonem teprve seznamují a mají předpoklady a vůli zlepšovat se. Raketa na badminton Victor je vyrobena v délce 430 mm. Její vyšší hmotnost 90 g přijde vhod, když je potřeba zvýšit sílu úderu V balení dostanete jednu raketu. Hlavní přednosti badmintonové rakety Victor Starter Raketa na badminton Victor vám pomůže pokračovat v dosahování dalšího pokroku ve hře Hodí se pro univerzální styl hry Raketa je vhodná pro juniorské hráče Raketa na badminton Victor je vyrobena v délce 430 mm Její hmotnost je 90 g Má isometrický tvar hlavy Materiálem hlavy je hliník Zajímavé provedení podtrhuje vícebarevné provedení Balení tvoří jedna raketa Badmintonová raketa Victor vám pomůže udržet konstantní výkon na vysoké úrovni Děláte v badmintonu první krůčky a ještě jste si neujasnili svůj herní styl? Potom vám doporučujeme zvolit raketu s isometrickou hlavou. Isometrická hlava je charakterizována čtvercovým nebo téměř čtvercovým tvarem, takže její délka a šířka jsou téměř stejné. Významný je také větší sweetspot neboli prostor, ve kterém lze odpálit míček s dobrým odpalem. Lepší pocit při úderech je důsledkem rovnoměrnějšího rozložení síly na struny rakety. Materiálem použitým k výrobě hlavy je hliník.

Produkt Victor Starter #154196 patří do skupiny produktů Raketové sporty, je v nabídce značky Victor v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Victor Starter #154196 je označen EAN kódem 4005543116436.

Victor Starter - parametry produktu

Victor Starter - historie ceny a dostupnosti

Victor Starter - další zajímavé produkty

Victor Starter - jak nakoupit nejvýhodnější?