Victor Advanced

Victor Advanced

Victor Advanced

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Victor Advanced - popis produktu

Badmintonová raketa Victor Advanced:Potřebujete raketu, s níž budete schopni dosáhnout významného pokroku v badmintonu? Badmintonová raketa Victor je tou správnou volbou. S ohledem na svůj atraktivní vzhled a vlastnosti je vyvinuta pro univerzální styl hry. Raketa je přizpůsobena juniorům, kteří jsou na začátku svého badmintonového dobrodružství a mají předpoklady a vůli zlepšovat se. Raketa na badminton Victor je dodávána v délce 530 mm. Její vyšší hmotnost 90 g je vhodná, když je potřeba zvýšit sílu úderu Balení zahrnuje jednu raketu. Hlavní přednosti badmintonové rakety Victor Advanced Raketa na badminton Victor bude mít významný podíl na zlepšení vaší hry Je předurčena pro univerzální styl hry Raketa pro badmintonovou mládež Raketa na badminton Victor je dodávána v délce 530 mm Má hmotnost 90 g Má isometrický tvar hlavy Pro výrobu hlavy byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně hliník Celkový design umocňuje vícebarevné provedení Součástí balení je jedna raketa Badmintonová raketa Victor poskytne větší kontrolu nad hrou Patříte ke hráčům, kteří začínají s badmintonem, a zatím nemáte vyhraněný herní styl? V tom případě pro vás bude raketa na badminton s isometrickou hlavou to pravé. Isometrická hlava má čtvercový nebo téměř čtvercový tvar, takže její délka a šířka jsou téměř stejné. Určitě si zamilujete větší sweetspot neboli prostor, ve kterém lze odpálit míček s dobrým odpalem. Lepší pocit při úderech je důsledkem rovnoměrnějšího rozložení síly na struny rakety. Výrobním materiálem hlavy je hliník.

Produkt Victor Advanced patří do skupiny produktů Raketové sporty, je v nabídce značky Victor v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Victor Advanced má EAN kód 4005543116535.

Victor Advanced - parametry produktu

Victor Advanced - historie ceny a dostupnosti

Victor Advanced - další zajímavé produkty

Victor Advanced - jak nakoupit nejvýhodnější?