Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm

Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm

Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm - popis produktu

Jenga věž je společenskou hrou, ve které hráči mohou uplatnit svoje vizuální vnímání, cit pro rovnováhu, šikovné ruce a klidné dýchání.

Věž je sestavená z dílků o stejné velikosti. Na začátku hry je ze všech čtyř stran vyrovnaná. Každý z hráčů, který je na tahu, hodí kostkou a podle padnuté barvy vysouvá postupně zvolený dílek tak, aby ho mohl umístnit na horní plochu věže a zvýšil ji. Není to ovšem snadný úkol. Věž ztrácí vytažením dílků stabilitu a je jen na šikovnosti hráče, který je na tahu, aby věž vydržela co nejdéle a rostla směrem vzhůru.

Obsah balení:

  • 60 dřevěných dílků
  • hrací kostka

Kupte dětem hru Jengu a zahrajte si s nimi!

Vhodné pro děti od 3 let Počet hráčů: 2+ Doba hraní: 20 min Rozměry dřevěných kvádrů: 7,5 x 1,5 x 2,5 cm Výška věže: 32 cm

Hra Věž je napínavá hra, při které otestujete svou šikovnost a trpělivost. Její pravidla jsou velmi jednoduchá: Na stole se postaví věž ze všech kamenů (každé patro ze 3 kamenů) a hráči se střídají v pořadí a postupně se snaží opatrně jeden kámen z věže vytáhnout, aniž by věž spadla. Kostka jim určí, kterou barvu kamene mají právě tahat. Poté, co kámen vytáhnou, položí jej opět nahoru na věž. Vždy se musí nové patro dokončit, než se začne stavět jiné a je dovoleno používat pouze jednu ruku! Komu věž spadne, prohrál! Hra obsahuje: 60 barevných dřevěných kvádrů, hrací kostku a pravidla. Rozměr kvádru: 7,5 cm × 1,5 cm × 2,5 cm. Výška nerozehrané věže: 32 cm.

Produkt Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka ALBI, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky ALBI, naleznete ho u prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm je označen EAN kódem 8590228025791.

Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm - parametry produktu

Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm - historie ceny a dostupnosti

Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm - další zajímavé produkty

Albi Věž velká barevná s kostkou 32 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?