Vesmírná sada 7 v 1

Vesmírná sada 7 v 1

Vesmírná sada 7 v 1

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vesmírná sada 7 v 1 - popis produktu

Stavebnice Vesmírná sada 7 v 1: Skvělá elektronická stavebnice nadchne všechny malé milovníky vědy a fyzikálních zákonitostí. Sedm rozdílných a to zábavnějších modelů na solární pohon lze sestavit z této naučné stavebnice Vesmírná sada - astronauta, vesmírnou loď, vesmírnou stanici, ale také astronauta pejska nebo třeba vesmírného průzkumníka. Všechny modely se pohybují bez nutnosti použití baterií, ale pouze na solární pohon. Výsledkem tak není jen nekonečná zábava, ale také přiblížení fyziky a přírodních zákonů formou hry. V neposlední řadě rozvíjí solární stavebnice Vesmírná sada při sestavování modelů z velkého množství příslušenství dětskou fantazii, jemnou motoriku a zručnost. Klíčové vlastnosti solárního setu Vesmírná sadaElektronická solární stavebnice pro děti od 10 letSestavit lze až 7 různých modelů z bohatého příslušenstvíModely se pohybují bez potřeby baterií na solární pohonStavebnice Vesmírná sada pomáhá dětem objevovat fyzikální zákonyRozvíjí fantazii a jemnou motoriku

Stavebnice, ze které si děti mohou postavit až šest rozdílných modelů, které mají společný faktor, a to pohon solární nebo na baterie.

Kluci mohou postavit astronauta, vesmírnou loď, vesmírnou stanici, astronauta pejska nebo třeba vesmírného průzkumníka.

Kupte chlapcům zajímavou vesmírnou stavebnici!

Vhodné pro děti od 10 let Materiál: plast Rozměry balení: 18 x 24 x 6,5 cm

Díky této sadě můžete postavit až 7 odlišných modelů. Jednotlivédílky spojíte velmi jednoduše a rychle bez lepidla nářadí pouhýmzacvaknutím. Vyrobený z kvalitní plastu. Modely: bugina, kosmonaut, robot,vesmírná stanice a další.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Alltoys, Hm Studio, v nabídce prodejce Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Vesmírná sada 7 v 1 patří do skupiny produktů Interaktivní hračky, je v nabídce značky Alltoys, Hm Studio, v nabídce prodejce Alza.cz a je vhodný unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské zbraně, je v nabídce značky Alltoys, Hm Studio v nabídce e-shopu Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt Vesmírná sada 7 v 1 má přiřazen EAN kód 5013560000859.

Vesmírná sada 7 v 1 - parametry produktu

Vesmírná sada 7 v 1 - historie ceny a dostupnosti

Vesmírná sada 7 v 1 - další zajímavé produkty

Vesmírná sada 7 v 1 - jak nakoupit nejvýhodnější?