Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom

Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom

Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom - popis produktu

K tomu aby byla koupelna nejen funkční, ale také designově celistvá, je vhodné ji obohatit koupelnovými doplňky. Jedna z možností je využít k tomuto účelu věšáky na ručníky. Tak zvané 'háčky' jsou ideální volbou pro ty, kteří v interiéru preferují funkčnost, jednoduchost a čistý design bez zbytečností. Tento typ věšáků je velice praktický, nezabírá mnoho prostoru a působí minimalisticky. Věšák na ručníky z kolekce Ferro Novatorre METALIA I je moderní koupelnový doplněk vyrobený z kvalitního kovu. Model je odolný vůči mechanickým poškozením, díky inovativní technice chromování je jeho povrch mimořádně lesklý a dobře se udržuje. Podomítkový způsob montáže navíc zaručuje mimořádnou stabilitu tohoto produktu. Série: Ferro Novatorre METALIA I Typ: nástěnný Způsob montáže: podomítkový Povrchová úprava: chrom Materiál: kov

METALIA je tradiční značka českých koupelnových doplňků, které přinášejí do každé koupelny dokonalé pohodlí, funkčnost a originální styl. Doplňky jsou vyráběné z mosazi, zaručující 100 % ochranu proti korozi. Všechny skleněné díly vyrábíme v naší sklárně.

Tento produkt se nachází v kategorii Designový nábytek, patří značce Ferro, NOVASERVIS, z materiálu kov, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Produkt Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom lze nalézt mezi produkty ve skupině Koupelnové vybavení, je v nabídce značky Ferro, NOVASERVIS, materiál je kov, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Koupelnový nábytek od značky Ferro, NOVASERVIS, je vyroben z materiálu kov v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom popisuje EAN kód 8590309001492.

Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom - parametry produktu

Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom - historie ceny a dostupnosti

Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom - další zajímavé produkty

Věšák na ručníky Ferro Novatorre METALIA I chrom - jak nakoupit nejvýhodnější?