Versace Eau Fraiche Man - deodorant s rozprašovačem 100 ml

Versace Eau Fraiche Man - deodorant s rozprašovačem 100 ml

Versace Eau Fraiche Man - deodorant s rozprašovačem 100 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 659 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Versace Eau Fraiche Man - deodorant s rozprašovačem 100 ml - popis produktu

„Muž Versace – to je synonymum pro svůdnou eleganci. Versace Eau Fraiche Man představuje poctu modernímu muži, kterému nechybí charisma a sebedůvěra.“ Donatella Versace Pánská vůně Versace míří k silnému a sebevědomému muži, který má rád luxus a orientuje se v aktuálních módních trendech. Pro muže, jehož hlavní devizou je jeho svobodná duše a který si umí vychutnávat každou chvilku svého života, zapadá Versace Eau Fraiche Man přesně do jeho vnímání světa i sebe samotného v něm. Výsledkem tohoto konceptu, kde se klasické pánské ingredience setkávají s neobvyklými tóny, je nový význam pojmu harmonie.

Deodorant VERSACE Man Eau Fraiche Deo Spray 100 ml:Díky deodorantu VERSACE jste ušetřeni nepříjemného zápachu potu při náročných dnech a sportování. V tomto případě se jedná o deodorant ve spreji pro muže. Deodorant VERSACE se hodí pro všechny typy pokožky. Klíčové vlastnosti produktu VERSACE Man Eau Fraiche Deo Spray 100 ml Deodorant VERSACE ve spreji zamezí nepříjemnému zápachu potu Oblíbí si ho především muži Příjemná dřevitá vůně Lze jej použít pro všechny typy pokožky Objem deodorantu VERSACE činí 100 ml

Produkt Versace Eau Fraiche Man - deodorant s rozprašovačem 100 ml označuje EAN kód 8018365500068.

Versace Eau Fraiche Man - deodorant s rozprašovačem 100 ml - parametry produktu

Určenípro muže
KategorieDeodoranty, Antiperspiranty
EAN8018365500068

Versace Eau Fraiche Man - deodorant s rozprašovačem 100 ml - historie ceny a dostupnosti

Versace Eau Fraiche Man - deodorant s rozprašovačem 100 ml - další zajímavé produkty

Versace Eau Fraiche Man - deodorant s rozprašovačem 100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?