Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální

Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální

Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 256 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální - popis produktu

Nerezová kuchyňská vážící lžíce s plastovou odnímatelnou částí je vynikající pomůckou pro rychlé a snadné vážení všech sypkých a tekutých potravin až do hmotnosti 500 g. Disponuje funkcí postupného dovažování a nulování hmotnosti ( TARA) s možností postupného vážení více potravin ve lžíci současně. Tato skvělá pomůcka si najde své místo i ve vaší kuchyni.Vlastnosti: odměrná stupnice na plastové lžící 5-45 ml přesnost s rozlišením 0,1 g indikace slabé baterie a přetížení napájení 2x AAA baterie (součástí balení) možnost volby jednotek (g/ml/lb/fl:oz)

Produkt Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální patří do skupiny produktů Kuchyňské pomůcky od značky Lamart, No Name, barevná varianta je černá v nabídce e-shopu Alza.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Digitální váhy, patří pod značku Lamart, No Name, barevná verze je černá, v nabídce prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Produkt Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské váhy, patří pod značku Lamart, No Name, barevná verze je černá, v nabídce prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Produkt Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální popisuje EAN kód 8590669222087.

Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální - parametry produktu

Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální - historie ceny a dostupnosti

Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální - další zajímavé produkty

Lžíce na vážení Lamart LT7034, digitální - jak nakoupit nejvýhodnější?